Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek? Valnatok?
En 25/N ferjem 32 eves.
Sokszor mentunk mar kulon en haza koltoztem, mindig vissza sirt minket oda(4eves kislanyunk van)
Most megint eljottem ,mar 2. hete es egyszeruen zaklat ujra egyik pillanatban mondja,hogy utalja magat nagyon banja ,utana en vagyok a hibas.
Az okok: sok drog, bantott sokszor,(fizikai lelki) illetve nagyon agressziv.
De allandoan eleri,hogy megsajnaljam es kezdodik megint az bennem,hogy lehet bennem van a hiba. Szexualis eletunk 0,mivel en mar sajnos undorodom tole. Mar 3 honapja van egy ferfi aki annyira mas kategoria,en azt hittem az osszes ferfi olyan mint o,de nem.
O nagyon felkeltette az erdeklodesem,de azert meg mindig van bennem tuske,hogy lehet vissza mennek..nem tudom meg vagyok zavarodva. Az a baj a ferjem is irogat hivogat stb. Nem hagy nyugton pedig kertem. Kerlek segitsetek. Ha kihagytam valamit nyugodtan kerdezzetek. Illetve fogadok negativ kritikat (ami epito) en be latom a hibaim nem tud senki megbantani. Koszonom
Elválnék és csak akkor találkoznék vele, amikor látogatási idejét tölti a kislánnyal (amennyiben igényli). Hogyha tudod bizonyítani a bántalmazást, feljelentheted és kérhetsz távolságtartási kérvényt. Ezt követően nem fog zaklatni, avagy mehet börtönbe.
Másik sráccal vigyáznék a helyedben, mert lelkileg nem vagy rendben és még mindig vágysz a férjedre. Nem lenne okos döntés egyik rosszból másikba ülni, ráadásul jelenleg hülyíted a másik srácot.
Jézus isten, drogozik és minden módon bántalmaz, egyáltalán hogy merülhet fel benned, hogy ennek kitedd a kislányodat, csak mert 'amúgy néha szomi lennél egyedül'?? 🤯
Legalább a gyerek érdekében hagyd végre ezt a barmot, ez a minimum felelősséged anyaként.
Sajnálom én is a férjedet, de ez egy betegség, nem tudsz segíteni rajta. Ő úgy érzi, segítene rajta, de ez nincs így.
Ha otthagyod, akkor csak ő szorul orvosi segítségre, ha maradsz, akkor mind hárman.
Meg már ott van az új barátod, őt is megviselné.
Legalább 4 ember akkor.
32: Nem adtad be a válást?
Mennyi a részed az ingatlanból?
Hasonloban voltam , amig te nem lepsz addig nem elsz jobb.
Rohadt nehez de lepned kell
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!