Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennetek? Valnatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennetek? Valnatok?

Figyelt kérdés

En 25/N ferjem 32 eves.

Sokszor mentunk mar kulon en haza koltoztem, mindig vissza sirt minket oda(4eves kislanyunk van)

Most megint eljottem ,mar 2. hete es egyszeruen zaklat ujra egyik pillanatban mondja,hogy utalja magat nagyon banja ,utana en vagyok a hibas.

Az okok: sok drog, bantott sokszor,(fizikai lelki) illetve nagyon agressziv.

De allandoan eleri,hogy megsajnaljam es kezdodik megint az bennem,hogy lehet bennem van a hiba. Szexualis eletunk 0,mivel en mar sajnos undorodom tole. Mar 3 honapja van egy ferfi aki annyira mas kategoria,en azt hittem az osszes ferfi olyan mint o,de nem.

O nagyon felkeltette az erdeklodesem,de azert meg mindig van bennem tuske,hogy lehet vissza mennek..nem tudom meg vagyok zavarodva. Az a baj a ferjem is irogat hivogat stb. Nem hagy nyugton pedig kertem. Kerlek segitsetek. Ha kihagytam valamit nyugodtan kerdezzetek. Illetve fogadok negativ kritikat (ami epito) en be latom a hibaim nem tud senki megbantani. Koszonom

2022. máj. 5. 12:19
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
90%
Ha szereted a kislányod és emberszámba veszed magad, elválsz. Nincs az a pénzveszteség, ami miatt érdemes lemondani a nyugodt, méltó életről.
2022. máj. 5. 12:43
 12/39 anonim ***** válasza:
32%
Nem hagyod te ott. Olyan vagy mint az a tehén, amelyik rendesen kívánja az ostort.
2022. máj. 5. 12:44
 13/39 anonim ***** válasza:
92%
Azonnal lépj le tőle. Normális vagy? Agresszív, drogfüggő, és hazudik neked. Semmi okod nincs fontolóra sem venni, hogy maradj. Ebbe akarsz belenyomorodni, ebben nőljön fel a kislányod? Az első kapcsolatom nekem sem volt egy szép történet. De aztán hidd el, amikor össze jöttem végre egy másik férfival, el sem hittem, hogy ennyire jó is lehet egy kapcsolat. Ne félj lépni.
2022. máj. 5. 12:45
 14/39 anonim ***** válasza:
92%
Te abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy mindenki támogat, lenne hova menned. Ha ezzel nem élsz most, nem fognak rád örökké várni. Voltam toxikus kapcsolatban, tudom milyen a traumás kötődés. Így is azt mondom, hogy ha nem élsz ezzel, akkor nem fáj eléggé.
2022. máj. 5. 12:47
 15/39 anonim ***** válasza:
80%

#9! Válásnál nem egyedül a Kérdező viseli a hitel terhét. Inkább jellemző, hogy a kapcsolatban kéne egyedül fizetnie a hitelt, mivel akkor közös, de egy drogos, nem igazán akar fizetni.

Ahhoz meg mennyire kell kapcsolatfüggőnek lenni, hogy döntő szempont legyen, hogy talál-e utána kapcsolatot? Na és, ha nem? Egy bántalmazóval kevesebb lesz neki, és a gyerekének! K.rvára nem mindegy. Te csak éljél bántalmazó kapcsolatban nyugodtan, ha ez a perverziód, de mást nem bíztass már erre!(Másrészt egyáltalán nem biztos, hogy nem lesz jobb kapcsolata, leírta, hogy már most van egy fényévekkel jobb férfi a közelében.)

2022. máj. 5. 12:49
 16/39 anonim ***** válasza:
86%
Annak a férfinek a lànyod egy idegen most persze hogy aztmondja amit hallani akarsz. Ne legyél ostoba.
2022. máj. 5. 12:51
 17/39 anonim ***** válasza:
23%

15 Hasonlò tapasztalat alapjàn írtam nem a levegöbe beszèlve.

De naiv a kérdezö, a gyereke apjàt lekoptatnà azt meg elhiszi, hogy egy idegen férfi màsra sem vàgyik mint hogy egy gyereket pénzeljen tàmogasson akihez semmi köze nincs.

2022. máj. 5. 12:53
 18/39 anonim ***** válasza:
91%
Már rég kib.sztam volna egy drogos, agresszív barmot.
2022. máj. 5. 12:55
 19/39 anonim ***** válasza:
89%

Egyrészt nem kibicként írtam, hogy váljon el - 1,5 éves volt a gyerekünk, amikor leléptem apukától. Az összes lakáshitel az én nevemen volt, plusz gyesen az én hitelkártyámból éltünk kb, szóval ott is szép összeg összegyűlt. Pedig ő nem volt drogos, viszont pénzt nem hozott haza és néha ő is agresszívan viselkedett.

Amúgy a kérdező már talált lehetséges társat, család is mellette áll - a hitel pedig közös a kedves férjével. Ingatlant nyilván el kell adni, hitelt kifizetik, pénzt felezik és megy mindenki a maga útjára.

2022. máj. 5. 12:57
 20/39 anonim ***** válasza:
68%
Minek mentél hozzá egy drogoshoz?
2022. máj. 5. 12:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!