Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennetek? Valnatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennetek? Valnatok?

Figyelt kérdés

En 25/N ferjem 32 eves.

Sokszor mentunk mar kulon en haza koltoztem, mindig vissza sirt minket oda(4eves kislanyunk van)

Most megint eljottem ,mar 2. hete es egyszeruen zaklat ujra egyik pillanatban mondja,hogy utalja magat nagyon banja ,utana en vagyok a hibas.

Az okok: sok drog, bantott sokszor,(fizikai lelki) illetve nagyon agressziv.

De allandoan eleri,hogy megsajnaljam es kezdodik megint az bennem,hogy lehet bennem van a hiba. Szexualis eletunk 0,mivel en mar sajnos undorodom tole. Mar 3 honapja van egy ferfi aki annyira mas kategoria,en azt hittem az osszes ferfi olyan mint o,de nem.

O nagyon felkeltette az erdeklodesem,de azert meg mindig van bennem tuske,hogy lehet vissza mennek..nem tudom meg vagyok zavarodva. Az a baj a ferjem is irogat hivogat stb. Nem hagy nyugton pedig kertem. Kerlek segitsetek. Ha kihagytam valamit nyugodtan kerdezzetek. Illetve fogadok negativ kritikat (ami epito) en be latom a hibaim nem tud senki megbantani. Koszonom

2022. máj. 5. 12:19
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
75%
Drogoshoz hozzámenni meg gyereket szülni neki? Te valami fogyatékos vagy kérdező?
2022. máj. 5. 12:59
 22/39 anonim ***** válasza:
26%
A férjéről nem tudtad milyen?
2022. máj. 5. 13:02
 23/39 anonim ***** válasza:
23%

19 Ha nem vagy kibic te is tudod, hogy annak a férfinek a kerdezo gyereke senkije, kamu szoveg amit hallani akar, hogy segítené öket...

Ki az aki önként màsra aki neki senkije költ? Kiveve ha valami milliàrdos akinek mindegy az a pàr misi

2022. máj. 5. 13:10
 24/39 A kérdező kommentje:
Mar segitett is nekem. Csak ennyit errol :) nyilvan most igy latatlanban nehez elkepzelni
2022. máj. 5. 13:15
 25/39 anonim ***** válasza:
90%
A legfontosabb kérdés, hogy a válás után tudnád-e tartani a gyerekedet.
2022. máj. 5. 14:04
 26/39 anonim ***** válasza:
42%
Olyanról még nem hallottál gondolom kedves 23-as, hogy valaki új életet kezd gyerekkel és az új társnak ez nem gond?
2022. máj. 5. 14:41
 27/39 anonim ***** válasza:
84%

26 Persze persze az élet egy tündérmese csillàmpòni puki..

Még màssal van el sem vàlt de a férfi màt ilyeneket mond neki??? ..

Van aki elfogadja de nem igy ...

2022. máj. 5. 14:43
 28/39 anonim ***** válasza:
76%

Nem tudhatod.

Minden esetre én drukkolok neki. Akár új társsal együtt, akár egyedül a kisgyerekkel.

2022. máj. 5. 14:48
 29/39 anonim ***** válasza:
29%
#16! Te egy incel pasi vagy, mi? És tiéd a 23. és 27. válasz is. Gondolom, még sose láttál se nőt, se férfit. Neked már az is jó lenne, ha szexig eljutnál egy nővel, de csak a gyerektelen Palvin Barbi kinézetű nő, a nő. Húzd ki a fejed a s.ggedből. Képzeld, pedagógusként egy csomó gyerekkel találkoztam, akinek nevelőapja volt. Ezek szerint csak elfogadta valaki az anyjukat. Hogy ne menjek messzire, barátnőmnek 2 gyerekkel(2 apától) lett új pasija. Azóta se vált el, de külön élnek, már az új pasinál. Aki amúgy 8 évvel fiatalabb a nőnél, és teljes mértékben elfogadja a gyerekeit, mintha a sajátai lennének. Te biztos nem láttál még ilyet. Ja, a 4 fal között nem is fogsz.😉
2022. máj. 5. 16:46
 30/39 A kérdező kommentje:
Kicsit elmentunk a tematol,de a ferfi szerelmes belém. Munkat keresek eppen. Mi erdeke lenne belolem? Ott hagyta a baratnojet , mar amikor elkezdtunk beszelgetni,mert nem birt ugy vele lenni. Konkretan var arra,hogy el valjak de kozben tamogat es segit mindenben.
2022. máj. 5. 16:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!