Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek? Valnatok?
En 25/N ferjem 32 eves.
Sokszor mentunk mar kulon en haza koltoztem, mindig vissza sirt minket oda(4eves kislanyunk van)
Most megint eljottem ,mar 2. hete es egyszeruen zaklat ujra egyik pillanatban mondja,hogy utalja magat nagyon banja ,utana en vagyok a hibas.
Az okok: sok drog, bantott sokszor,(fizikai lelki) illetve nagyon agressziv.
De allandoan eleri,hogy megsajnaljam es kezdodik megint az bennem,hogy lehet bennem van a hiba. Szexualis eletunk 0,mivel en mar sajnos undorodom tole. Mar 3 honapja van egy ferfi aki annyira mas kategoria,en azt hittem az osszes ferfi olyan mint o,de nem.
O nagyon felkeltette az erdeklodesem,de azert meg mindig van bennem tuske,hogy lehet vissza mennek..nem tudom meg vagyok zavarodva. Az a baj a ferjem is irogat hivogat stb. Nem hagy nyugton pedig kertem. Kerlek segitsetek. Ha kihagytam valamit nyugodtan kerdezzetek. Illetve fogadok negativ kritikat (ami epito) en be latom a hibaim nem tud senki megbantani. Koszonom
19 Ha nem vagy kibic te is tudod, hogy annak a férfinek a kerdezo gyereke senkije, kamu szoveg amit hallani akar, hogy segítené öket...
Ki az aki önként màsra aki neki senkije költ? Kiveve ha valami milliàrdos akinek mindegy az a pàr misi
26 Persze persze az élet egy tündérmese csillàmpòni puki..
Még màssal van el sem vàlt de a férfi màt ilyeneket mond neki??? ..
Van aki elfogadja de nem igy ...
Nem tudhatod.
Minden esetre én drukkolok neki. Akár új társsal együtt, akár egyedül a kisgyerekkel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!