Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennetek? Valnatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennetek? Valnatok?

Figyelt kérdés

En 25/N ferjem 32 eves.

Sokszor mentunk mar kulon en haza koltoztem, mindig vissza sirt minket oda(4eves kislanyunk van)

Most megint eljottem ,mar 2. hete es egyszeruen zaklat ujra egyik pillanatban mondja,hogy utalja magat nagyon banja ,utana en vagyok a hibas.

Az okok: sok drog, bantott sokszor,(fizikai lelki) illetve nagyon agressziv.

De allandoan eleri,hogy megsajnaljam es kezdodik megint az bennem,hogy lehet bennem van a hiba. Szexualis eletunk 0,mivel en mar sajnos undorodom tole. Mar 3 honapja van egy ferfi aki annyira mas kategoria,en azt hittem az osszes ferfi olyan mint o,de nem.

O nagyon felkeltette az erdeklodesem,de azert meg mindig van bennem tuske,hogy lehet vissza mennek..nem tudom meg vagyok zavarodva. Az a baj a ferjem is irogat hivogat stb. Nem hagy nyugton pedig kertem. Kerlek segitsetek. Ha kihagytam valamit nyugodtan kerdezzetek. Illetve fogadok negativ kritikat (ami epito) en be latom a hibaim nem tud senki megbantani. Koszonom

2022. máj. 5. 12:19
1 2 3 4
 1/39 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem: vannak nyilvan hitelek is. Valasnal rengeteg penz bukas lesz. De mar ott tartok nem erdekel ez a resze.
2022. máj. 5. 12:22
 2/39 A kérdező kommentje:
Privibe is irhattok vannak olyan dolgok amik annyira “egyediek” ,hogy kb a nevem is oda irhatnam. Nem szeretnem itt
2022. máj. 5. 12:22
 3/39 anonim ***** válasza:
92%
Ha szereted a lányod, akkor soha semmilyen körülmény között nem mész vissza ehhez az emberhez, akkor se ha leígéri a csillagokat. Ha visszamész hozzá, akkor megbuksz anyaként és emberként is. A saját életedet nyugodtan tedd tönkre, de az övét ne merészeld, ne csinálj belőle akkora lábtörlőt mint amekkora te vagy.
2022. máj. 5. 12:24
 4/39 anonim ***** válasza:
89%

Eszedbe ne legyen visszamenni... ugye nem szeretnéd, hogy a kisgyerek majd végignézze, ahogy az agresszív drogos apja agyonveri az anyukáját???

Te vagy a hibás... na persze. Ritkán mondom azt, hogy egyértelmű a helyzet, mert a kapcsolatok bonyolultak, de itt a férjedet figyelembe véve csakis a válás a megoldás.

2022. máj. 5. 12:24
 5/39 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem fel sem kéne merülnie a bizonytalanságnak ebben a helyzetben. Szerinted jót teszel ezzel a csiki-csukival a lányodnak? Szerinted egy 4 éves kislánynak az a közeg, amit a férjed jelent, jót tesz? Drogos apa mellől akkor is vinném a gyereket, ha amúgy nem is bántana.

Értem, hogy az érzelmek meg félsz változtatni, de anyaként egy kicsit több mindent is figyelembe kéne venned. Pl a kislányod érdekeit. Ami jelen esetben a józan ész diktálta nyugalom és béke, távol a férjedtől.

2022. máj. 5. 12:27
 6/39 anonim ***** válasza:
79%
Egy életre megnyomorítod a lányod ha visszamész az apjához és ebben kell felnőnie. Ér ennyit egy farok, de komolyan?!
2022. máj. 5. 12:28
 7/39 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem te is tudod, mi a megoldás, válás. Egy ellenérvet mondj, könyörgöm! Én nem értem,mert ilyen hülyék az emberek. Mi az oka, hogy vannak, akik egyáltalán elgondolkodnak a kérdésen ilyen helyzetben?
2022. máj. 5. 12:28
 8/39 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem egy esélyt megérdemel. Ha 21 évesen van eszed szülni akkor mostmár mindegy mit él át az a gyerek.
2022. máj. 5. 12:31
 9/39 anonim ***** válasza:
16%

Lepontozhatnak de leirom sajàt tapasztalat alapjàn:

Ne gondold , hogy jobb kapcsolatot talàlsz majd.... Hitelekkel egyedul a gyerekkel nem jobb persprektíva hidd el.

Itt tudom azt írja mindenki vàlj el, de tudod kibicnek semmi nem dràga, nem ök maradnak ott tartozassal egyedul...

2022. máj. 5. 12:38
 10/39 A kérdező kommentje:

Aki ferfi most van az eletemben azt mondta hagyjam el itt lesz mindenben,es ha kell anyagilag is tamogat minket. Kislanyommal is talalkozott mar a jatszoteren nagyon szimpatikusak egymasnak.

Es egyebkent ot nagyon regrol ismerem osztalytarsam is volt anno. Tehat tudom milyen. De nagyon nehez.

De ugazabol mindenki mellettem all. Szuleim ,testvereim stb.

2022. máj. 5. 12:42
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!