Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi és egy nő szakít, miért gondolják általában azt, hogy a férfi használta ki a nőt és rabolta el a nő fiatalságát?
Ha egy férfi elhagy egy nőt, az a férfi hibája.
Ha egy nő megcsalja a férfit, az is a férfi hibája mert nem törődött a nővel.
"a nálam lakása és a kotyvasztásai fejében még jogos vagyoni igényei vannak belem szemben"
Ezt konkrétan törvény indokolja, a legtöbb törvényt pedig férfiak írták.
Apám így beszélt anyámról a bíróságon, mikor behívtak tanunak, azt hittem, ott fogom kiverni és lenyeletni vele a fogait. Szerencsére anyám megkapta, ami neki járt, apám meg vergődhetett kedvére.
Szívesen.
Kifejezetten vicces a jogi sötétségetek. Még élettársi kapcsolatban is igényt tarthat a másik fél bizonyos pénzösszegre vagy a kapcsolat kialakulta során vett ingatlan egy hányadára. Ezt hívják szerzésben való közreműködés által szerzett vagyonnak.
Ti komolyan ilyen hülyék vagytok? :D És még ti pampogtok, hogy a szemét nejetek "meglop" titeket meg kiforgat a vagyonotokból, mikor egy pár rendőrcsizmának is több esze van?
Olvastál volna utána, mikor még csak kúrogattad. Szevasz! 👋
Hülyén fogalmazol kérdező, ezzel viszed -részben- vakvágányra a lényeget.
Az senkit nem érdekel és nincs jelentősége,hogy szereted a feleséged főztjét vagy sem. Neki sem kell azért térdre borulni előtted mert ott lakhatott, hiszen érdekes lett volna a házasság külön lakásban lakva.
Házasságban éltetek, ahol TERMÉSZETES volt,hogy a feleséged főzött, takarított, a rezsit közösen fizettétek.
Ha elváltok józan ésszel én azt mérlegelném,hogy mi az amit nagyon plusszként a feleséged vitt a házasságba. Értem ez alatt pl azt, amit örökölt, nagyobb pénzösszeg amit a lakásra fordítottatok, esetleg a lakás egész bútorzata, több nagyobb háztartási gép. Ha van ilyen, nem viszi el,mérlegeljétek az értékét és fizesd ki Neki. Eben persze figyelembe véve azt,hogy mennyi ideig éltetek együtt, meddig használtátok közösen. Tehát ha 15 éve a feleséged szülei vettek egy automata mosógépet/mikrót/hűtőt stb nem hiszem hogy ki kellene fizetned hiszen közösen használtátok.Ha viszont mindezt 1-2 éve kaptátok bizony hogy vigye, vagy téríts bele.
Ha mindent közösen vettetek, k9özös kasszán voltatok, szerintem nem tartoztok egymásnak semmivel. A lakásban Te maradsz, Ő biztos nem is vágyik erre, megoldást keres a költözésre. Az,hogy főzött kb azonos értékű azzal,hogy a Te lakásodban lakott. A rezsi pedig közös költség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!