Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha egy férfi és egy nő szakít,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi és egy nő szakít, miért gondolják általában azt, hogy a férfi használta ki a nőt és rabolta el a nő fiatalságát?

Figyelt kérdés
Holott sok esetben a férfi a nő iránti nagyvonalúságból fogadja be a labilis lelkületű nőt a lakásába és fogadja el kedveskedéseit (főzés pl.). Én pl. soha nem szerettem a feleségem főztjét, de az iránta való tapintatból elfogadtam és megettem. Most meg azt hallgatom a bíróságtól, hogy a feleségemnek a nálam lakása és a kotyvasztásai fejében még jogos vagyoni igényei vannak belem szemben. Holott én úgy érzem, hogy ő lehetne hálás nekem, hogy nálam lakhatott, elviseltem a konyhai garázdálkodását és volt pár jó éve mellettem. Hol itt a józan ész? Csupa nő írja ezeket a törvényeket??

2022. jan. 4. 02:25
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
65%

Ki gondolja azt?

Ja, látom, a bíróság.

Hát talán a bíró nő.

2022. jan. 4. 02:28
 2/38 anonim ***** válasza:
90%

"azt hallgatom a bíróságtól, hogy a feleségemnek a nálam lakása és a kotyvasztásai fejében még jogos vagyoni igényei vannak belem szemben"

Pontosan miről van szó?

Melyik országban folyik és milyen per?

2022. jan. 4. 02:29
 3/38 anonim ***** válasza:
28%

Sajnos ha egy nő és egy férfi szakít vagy válik. Akkor a férfit egy szexmániás, kontroll mániás zsarnoknak állítják be. A nők pedig az áldozatok akik nem tették semmi rosszat. Szakítás válás tökmindegy.. ezt azzal tudod meg fokozni, ha te rakod ki a nőt mert:

- idióta

- nem megbízható

- pénzéhes

- gyökér

Ezek után garantált a sárdobálás, és a vélt vagy valós dolgok. De azt már sok nő elfelejti ilyenkor, hogy azért az olasz tengerparton eltöltött egy hetet nagy részben te fizetted, vagy hogy beszálltal a ruházkodásba vagy a legnagyobb hogy te fizeted a körmöt vagy a fodrászt mert ő csak neked akar tetszeni.

Én inkább már örülök, ha megszabadulok az ilyenektől.

F

2022. jan. 4. 02:30
 4/38 anonim ***** válasza:
17%

Vagy én nyúltam mindig bele a szarba, vagy a legtöbb ilyen

Ez rejtély számomra.

Eljutottam arra a pontra, hogy inkább már nem is ismerkedek.

2022. jan. 4. 02:32
 5/38 A kérdező kommentje:

Magyarország.

Mivel nálam lakott, a lakásom - hiába az enyém - házastársi közös lakásnak vagy minek minősül és ottlakási joga van, amit meg kell váltanom.

A főzés meg valami óriási áldozatként jelenik meg az ügyben, ami valóban az volt, de részemről, aki azt szeretetből és tapintatból megettem (jó, néha nem is volt rossz, de sose kértem és pláne nem szorultam rá).

2022. jan. 4. 02:47
 6/38 anonim ***** válasza:
79%

"Mivel nálam lakott, a lakásom - hiába az enyém - házastársi közös lakásnak vagy minek minősül és ottlakási joga van, amit meg kell váltanom.2

Ez komoly? Ez hogy van?

Mikor házasodtatok és mikor vetted a lakást (mikor fizetted ki az utolsó részletet)?

2022. jan. 4. 02:49
 7/38 A kérdező kommentje:

A lakásom egyértelműen különvagyon. Ez nem kérdés.

De ettől még ott lakhatási joga van addig amíg össze nem butorozik valaki mással. Ezt a jogot vagy lelakja vagy megváltom úgy tudom.

2022. jan. 4. 02:56
 8/38 anonim ***** válasza:
84%

"A lakásom egyértelműen különvagyon. Ez nem kérdés."

Pedig pont ez a kérdés.

Házasság alatt nem keletkezhet különvagyon, csak ha örökségből vetted.

2022. jan. 4. 02:58
 9/38 anonim ***** válasza:
48%
2022. jan. 4. 02:59
 10/38 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom a házasság elott szerzett vagyon nem lesz közös. Hagy évig eltetek együtt?
2022. jan. 4. 04:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!