Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válást fontolgató férfiak, ti hogy birkóztók meg a gondolattal, hogy ha elhagyjátok a feleségeteket,akkor más férfi esetleg ráhajt?
Már egy ideje fontolgatom, hogy elhagyom a feleségem, mert egyrészt a szex sem kielégítő vele, másrészt egy ideje félre járok , tudom milyen könnyű csajokat találni szexre. Viszont van egy ismerősünk, aki inkább az ő családja révén ismerős, és mióta egyre több feszültség, veszekedés van közöttünk, egyre közelebb sündörög a feleségemhez. Tehát amikor minden rendben volt közöttünk láttunk néhány havonta egyszer mondjuk. De minél többet vitatkozunk, annál gyakrabban felbukkan. És van valami munkatársa, egy félig olasz vagy tudja a tököm, kreolbőrű csávó, akiről szintén levettem, hogy megfektetné a feleségemet ha tudná.
Számolnom kell vele, hogy ha én netán elhagyom, ezek ketten azonnal ráhajtanak. Ti mit tennétek és hogy viseltétek ha voltatok ilyen helyzetben? Megbántátok, hogy otthagytátok az asszonyt?
43/F, 15 éve együtt.
Utoljára az óvodás kisfiamtól hallottam, hogy "nem akarok játszani a dömperrel, de cipelem magammal, mert ha lerakom, más elveszi".
Mikor tervezel felnőni?
N38
A birtoklási vágy a férfiaknál nagyon erős. Gyakorta házasodnak is/gyereket is csinálnak csak birtoklási vágyból.
Exem pláne betegesen féltékeny volt.
De a kapcsolat nekünk sem ment. Mindig lenézett és másokra vetített ki a hálóját, nem kellettem neki, de a féltékenysége miatt nem lépett le, ígérgetett nekem fűt fát.
Nálunk az lett a vége hogy a kapcsolat maga, már tarthatatlan volt, egy éttermi vacsoránál megbeszéltuk hogy vége (eljegyzést bontottunk)
Másnaptol én kerestem vigaszt mert iďegileg nem bírtam.
Ő érezte hogy leléptem, pasizok, előjött belőlel a féltékenységi őrület.
Én simán kinyomtam a telot es csak annyit mondtam most en is azt csinálom veled amit te velem eddig tettel.
Azon a napon gondolom megőrült.
De másnaptol mar le tudta velem zárni teljesen. Elkonyvelte hogy megcsaltam. (Amugy nem csaltam meg..), és nem keresett többé.
Én hüledezek amugy a legjobban hogy annyira nem akart mar engem ill velem a kaocsolatot, hogy ezért önmagát is képes volt leküzdeni. Én nem lennék erre képes az biztos.
"Önmagunk ellen küzdeni a legnagyobb küzdelem, önmagunkat legyőzni a legnagyobb győzelem"
Szóval így.
*Habár mi ugy szakítottunk, hogy egyikünknek sem volt szeretője.
Exemnek csak flörtjei voltak, meg talonban tartottjai. Amik évek alatt engem felőröltek. Ezért kapta tőlem azt az ominozus mondatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!