Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válást fontolgató férfiak, ti hogy birkóztók meg a gondolattal, hogy ha elhagyjátok a feleségeteket,akkor más férfi esetleg ráhajt?
Már egy ideje fontolgatom, hogy elhagyom a feleségem, mert egyrészt a szex sem kielégítő vele, másrészt egy ideje félre járok , tudom milyen könnyű csajokat találni szexre. Viszont van egy ismerősünk, aki inkább az ő családja révén ismerős, és mióta egyre több feszültség, veszekedés van közöttünk, egyre közelebb sündörög a feleségemhez. Tehát amikor minden rendben volt közöttünk láttunk néhány havonta egyszer mondjuk. De minél többet vitatkozunk, annál gyakrabban felbukkan. És van valami munkatársa, egy félig olasz vagy tudja a tököm, kreolbőrű csávó, akiről szintén levettem, hogy megfektetné a feleségemet ha tudná.
Számolnom kell vele, hogy ha én netán elhagyom, ezek ketten azonnal ráhajtanak. Ti mit tennétek és hogy viseltétek ha voltatok ilyen helyzetben? Megbántátok, hogy otthagytátok az asszonyt?
43/F, 15 éve együtt.
Te is másokkal dugsz, ezt ő is megtehetné akár most is. Akkor meg pláne ha szétmentetek, annyi pasival fekhet le amennyivel akar és fog is szabad nőként.
Neked már most sincs semmi közöd hozzá, mivel te már félrekefélsz. Innentől ő sem tartozik hűséggel neked.
Óvodás szinten mozog az IQ- d, nagyon nem kellett volna házasodnod.
13:
Attól, hogy félrekefel, miért ne lehetne kizárólagos birtoklasi vágya a felesége irányában?
Értem én hogy szerinted már nincs erkölcsi alapja rá, de ettől még könnyen elképzelhető hogy ténylegesen van ilyen igénye.
A többnejűséget toleralo társadalmakban pl ez napi szinten megtörténik mégsem vitatja el a társadalom a másik feleség kizárólagos birtoklasahoz való igényét a férjnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!