Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves férfi vagyok. Sose váltam még szeretném ha kapnék véleményeket hogy hogyan a legkorrektebb ezt lekommunikálni?
Sajnos nem foglalkoztam a házasságommal a párommal 10hónapig mert önsajnálatban éltem, megcsal kb 1 hónapja valakivel aki nem Bp-n lakik hanem innen messze (a párom dolgozni jár oda heti 3 napot). Még nagyon friss a dolog de dugtak már meg ilyen csöpögős üzeneteket írnak egymásnak, becézgetik egymást. A gond nem csak a távolság hanem hogy a pali is egy rossz házasságban él és egyik se meri kimondani a másiknak hogy már vége. Hogy honnan tudom mindezt? Hát láttam a jeleket és tudtam hogy mi a megoldás ha a másik gyáva kimondani az igazat mert nem tud felnőttként viselkedni. A párom napközben nagyon szorongatja a telefonját de esete nem tudja. Végig olvastam az összes írásukat hát dúl a "szerelem". Utolsó szöveg ma: Kérdeznék valamit. Szerinted mi lehetnénk egyszer egy pár? Pasi: Én örülnék neki, ha ez lehetne. Párom: És látsz rá esélyt.
Sose váltam még szeretném ha kapnék véleményeket hogy hogyan a legkorrektebb ezt lekommunikálni a feleségem felé. Hisz az a személy aki ilyen gyáva most, fontos nekem a mai napig. Szeretem is sajnos. köszönöm Kérdésekre is válaszolok csak kérném hogy értelmes válaszok jöjjenek. Gondoljatok bele milyen ez most nekem.
Sehogy.
Valokereset bead elkoltozes megszervezve.
Vannak szabad r.bik is akik csak rád várnak ne egy használthoz ragaszkodj.;(
Nem olyan bonyolult! Holnap este elmondod neki, hogy tudsz róla, hogy megcsal, nem szép dolog, de mivel régóta gyanús elolvastad az üzeneteit. Te ebben nem szeretnél részt venni, úgyhogy ha neki is megfelel közös megegyezéssel nyújtsátok be a válást.
Ennél korrektebb nem tudsz lenni, más kérdés, hogy ezután ő mennyire lesz az. Ha nincs gyerek, és az anyagiakban meg tudtok egyezni, akkor akár 1 tárgyalásból is kimondják a válást.
"Sajnos nem foglalkoztam a házasságommal a párommal 10hónapig mert önsajnálatban éltem.."
Most, hogy mindent veszni latsz, hirtelen eszedbe jutott, hogy feleseged van...
Ulj le vele es mond el neki, hogy tudod, hogy az elmult idoszakban el voltal a magad kis vilagaban, ezert nem tudod okolni, amiert mas karjaiban keresett nemi torodest.
Az albi itt a legkisebb gond. Valamelyikotok elcuccol es kesz.
Egy beszelgetest minden hazassag megerdemel, de a ti esetetekben en a valast latom a legjobb megoldasnak. Ha te nem tudsz boldog lenni a no mellett, akit magadnak valasztottal, akkor hagyd beken.
Szerintem is levonni a tanulságokat és elhúzni. Legyenek ők egy pár.
Így kár húzni az időt, mert csak emészted magad. A szerelem elmúlik néhány év alatt:) Az elcseszett kapcsolat okát fel lehet tárni, itt láthatóan magasról tettél az egész kapcsolatra, így aztán nem csoda, hogy egy fiatal nő másfelé nézett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!