Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több évnyi rendszeres hűtlenkedés miatt a válás lenne a legjobb döntés kisbabával?
Egy valaki pontozta le, nem sokan. Én felpontoztam pl.
A monoton stílusod alapján mostmár tuti, hogy a többi kérdést is te írtad ki.
Akkor mágikus módon megtanultál hajszálpontosan ugyanúgy kommunikálni.
Mindegy. "Mindkettőtöknek" leírták már ezren, hogy itt nincs értelmes kimenetel a váláson kívül. Ha szerinted van, egész nyugodtan áltasd magad, tűrd a megcsalást és bízz a változásban.
Olvasd el a szabályzatot, ellenzi, hogy többször feltedd ugyanazt a kérdést, mert spammeled az odalt. 16253615423651 alkalommal olvastuk már ezt tőled, hadd ne mi legyünk az érzéketlen bunkók, ha elegünk van.
fogalmam sincs mit vársz, kérdésenként átlagosan legalább 30, szinte tökéletesen egybehangzó válasz után. Ha szeretnéd, én leírhatom neked, hogy minden jó lesz és mostantól megbeszül majd, de egész egyszerűen ez szinte kizárt. Mit vársz még tőlünk? Annyian, de annyian válaszoltunk már. Nem mindenki más a hülye.
Ha nem akarsz válni, nyitott házasság. Ő nyíltan tart melletted mást. Beszéld meg vele, hogy akkor te is fogsz. Ha felháborodik, egyértelmű, hogy kihasznál, semmi szeretet. Ha belemegy, akkor poliamor.
Én nem vagyok ennek a híve, de van akik bizonygatják, hogy működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!