Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vannak itt olyan nők, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan nők, akik elnéztek sok évnyi hűtlenkedést? Hogyan alakul utána a kapcsolat?

Figyelt kérdés
2021. jún. 6. 16:20
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Kezdődik...
2021. jún. 6. 16:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
úgy, hogy mikor végre elváltunk, még ki is akart csinálni.
2021. jún. 6. 16:28
 3/8 anonim ***** válasza:
18%
Persze. Nekem is vannak szeretoim meg ismerkedek. Ne lihegjen mar a nyakamban a pasim.
2021. jún. 6. 21:45
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Nem nézem el. Amíg tini voltam volt egy kapcsolat amiben elnéztem. Hálát adok, hogy megszabadultam az embertől. Annak aki képtelen a hűségre nem kell kapcsolatban lenni. Szinglinek kell lenni és dugni fűvel fával. Miért vagy valakivel akivel nem is akarsz?
2021. jún. 7. 15:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan nem voltam benne ilyenben, mert nem vagyok súlyos lelki sérült, mint az ilyen szerencsétlen kapcarongyok, de tudok mesélni. Hogy hogy alakul egy ilyen kapcsolat? A férfi megígéri, hogy megváltozik (vagy még azt se), de ugyanúgy a hátad mögött ki fog röhögni téged, és lazán szerelmet vall és/vagy ágyba visz más nőket tudván, hogy veled bármit meg lehet tenni, egy forintot nem érsz neki. Aztán még te könyöröghetsz neki, hogy ne hagyjon el téged. :D Hány ilyet láttam...
2021. jún. 14. 18:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Röviden: menj el egy szakemberhez, ha ennyire becsülöd magad. Komoly bajok vannak veled, vagy azzal, akivel ezt meg lehet tenni (ha nem rád vonatkozik a kérdés).
2021. jún. 14. 18:25
 7/8 anonim ***** válasza:
50%

Nekem rokonságomban van ilyen.

Pasi évekig félrekúrt, a nő tudta. Közben persze neveli a gyerekeket is így nem váltak el, de nyilván napi szintű veszekedés ha egyáltalán otthon volt. A nő félt az anyagiak miatt hogy nem tudná eltartani a négy gyereket egyedül így nem váltak el. Aztán egyszer ultimátumot adott amikor már felnőttek a gyerekek. Végülis csak a feleségével maradt, már nem jár el nőzni amennyire tudom mindig otthon van amúgy is, viszont munkanélküli lett és súlyosan depressziós és szorong mindkettő. Nem tudja jól kezelni egyik se az emberi kapcsolatokat, befordult mindkettő, egyikük sem elég erős lelkileg hogy továbbálljon. Bár már nagyjából kibekültek nyilván érződik a légkör hogy sose lesz már olyan mint régen. Nekem úgy tűnik hogy megszokásból vannak együtt, kevesebb macera.

Fura és nehéz dolog.

2021. jún. 15. 04:26
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Utána unikornisok potyogtak az égből a férfi pedig elvette a nőt. Táncoltak a szivárványon, amíg csak a tündérek tudták húzni a talpalávalót. A férfi soha többé nem lógatta bele más emberbe a virslit. Örökkön örökké hajbókolt a nő lábát csókolva, a nő pedig rakott szoknyában pörgött, amíg el nem szédült.
2021. júl. 21. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!