Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több évnyi rendszeres hűtlenkedés miatt a válás lenne a legjobb döntés kisbabával?
Hasonló problémája abszolút lehet. Kísértetiesen hasonló sokszázadik kérdése a témában kisebb valószínűséggel. Tévedhetek, ha mégsem te vagy az itteni notórius bolond nő, akkor ne haragudj.
Csak erre a kérdésre reagálva: én a válást tartanám a helyedben jó döntésnek. Azt el tudom fogadni, ha valaki megbocsát már lezárt megcsalást, de úgy nem tudnék élni, hogy nem tudom, azóta van-e szeretője, jelenleg vagy a jövőben is számíthatok-e ilyen megalázásra.
Nem ez az első kérdésed. Rendszeresen megkérdezed, kaptál elég választ már. Mi nem érthető rajtuk, hogy naponta kérdezed?
A hűtlen fsz mindig hűtlen fsz marad, kivéve, ha impotens lesz vagy kiherélik. Kell neki a másik pina, mert ez élteti. Ezen mi nem érthető?
Miért kellene válni, ha eddig jól megvoltatok?
Mert a társadalom elítéli a félrelépést, de te együtt tudsz már vele élni évek óta. Az ő életüket akarod élni, vagy a sajátodat?
Egyik se tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!