Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több évnyi rendszeres hűtlenkedés miatt a válás lenne a legjobb döntés kisbabával?
Levelet kaptam.
Hogy hogy milyen viszonya volt? Nyilván nemcsak beszélgettek.
"Feltétlenül válni kell rendszeres megcsalás miatt"
Mi az, hogy kell? Senki nem tart pisztolyt a fejedhez, ha neked beveszi a gyomrod a folytatást egy ilyen férj mellett, egyáltalán nem kötelező válni.. De tudd, hogy leállni nem fog a viszonyaival. Ha ezzel együtt tudsz élni és a gyereked felé is tiszta a lelkiismereted, hát egészségedre.
Hát ha én szeretek valakit, nincs viszonyom. Pedig nem vagyok prűd, egy botlást részegen egy ismeretlennel szerintem meg lehet beszélni. De itt nem erről van szó.
Azért van veletek, mert így kényelmes. Megoszlanak a költségek, nem kell lakást venni, fenntartani külön, vagyont megosztani, nincs gyerektartás, tetszeleghet a külvilágnak az apa/férj szerepében, akinek rendezett élete van. Kellék vagy neki meg a kénylemesebb út.
Ha elváltok és lesz új nő, vagy a azerető megmarad, akkor előről kell kezdenie, előbb-utóbb az is össze akar cuccolni, gyűrűt az ujjára, gyereket. Semmi kedve előről kezdeni, nagyon is megfelel neki.
Olyan mint egy ismerősöm. Negyedszer nősül, mindig kidobta az asszony mikor kiderült a viszony, aztán mindig elveszi a korábbi szeretőt.
Simán a másik nővel lenne miután kirakod a szűrét, egy percig nem bánkódna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!