Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a dolgok, amiket egyedülálló nőként nem tudnál megoldani és emiatt nem mersz elválni?
Csak néhány példa:
festés - még egy szekrényt se tudnék egyedül arrébb tolni, az meg nekem luxus, hogy festőt hívjak. Meg nem hiszem, hogy a festők dolga lenne a bútortologatás is. Mondjuk elég irreális félelem ez is, ugyanis hiába vagyok házas, festés utoljára 8 éve volt, emiatt aztán baromi kár fenntartani ezt a poklot.
bútorösszeszerelés - Nem tudnám nőként megoldani egy új bútor összerakását.:(
borosüvegből kihúzni a dugót - basszus, még ez se megy:(
vezetés - nincs jogsim és addig jó, amíg nincs. Pánikfékező lennék. Nem nekem való.
Jézus ereje.....mit nem tudsz ezen megoldani.Ne legyél ilyen életképtelen. Én 55kg-os nő vagyok, most már 44 éves, de annyira arréb tolok bármit, hogy festeni tudjak, de még glettelni is.Polcot is felfúrm, a számítógépet is összerakom, feltelepítem.Sokáig éltem egyed7l, de nem ezért, gyerekorom óta !ego
dom amit kell, Apukám sokmindenre megtanított, szerettem neki segíten.Persze már a párommal közösen oldunk meg mindent, festést is, házimukát is.Barátnőmnek is volt egy b...f..sz férje, ő sem csinált semmit, mondván, hogy a lakás nem az övé,barátnőm kifestette az egész lakást.El is vált tőle elég hamar.
Kedves 45-ös!
Lehet, hogy nem mindenkit tanít meg az apukája?
Én is arrébb tolom a bútort, festek, de sokkal nehezebb úgy, hogy nekem kell rájönni a dolgok mikéntjére.
“ bútorösszeszerelés - Nem tudnám nőként megoldani egy új bútor összerakását.:(”
Ki kérte hogy te rakd össze? Vannak bútor osszeszerelok akik házhoz jönnek, és pénzért osszerakjak.
“vezetés - nincs jogsim és addig jó, amíg nincs. Pánikfékező lennék. Nem nekem való.“
És? Minek a jogsi akkor? Anélkül szerinted nem tudsz megélni, és eljutni a-bol b-be? Rengeteg embernek nincs jogsija,vagy autója.
Szerintem a butor osszerakas a legkevesebb problema...
Sokan elnek egyedul , es valahogy megis tulelik
Bútorrendezéshez: [link]
Fantasztikus holmi! Párhavonta rendezgetem a szobákat, mert… csak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!