Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a dolgok, amiket egyedülálló nőként nem tudnál megoldani és emiatt nem mersz elválni?
Csak néhány példa:
festés - még egy szekrényt se tudnék egyedül arrébb tolni, az meg nekem luxus, hogy festőt hívjak. Meg nem hiszem, hogy a festők dolga lenne a bútortologatás is. Mondjuk elég irreális félelem ez is, ugyanis hiába vagyok házas, festés utoljára 8 éve volt, emiatt aztán baromi kár fenntartani ezt a poklot.
bútorösszeszerelés - Nem tudnám nőként megoldani egy új bútor összerakását.:(
borosüvegből kihúzni a dugót - basszus, még ez se megy:(
vezetés - nincs jogsim és addig jó, amíg nincs. Pánikfékező lennék. Nem nekem való.
Miért lenne kamu? Én nem vagyok erős, 52 kg vagyok, nem tudnék összerakni egy új bútort. Most kit kérjek meg erre? Azoknak nem gond, akiknek nagy a család, van apja vagy nagybátyja vagy valaki, aki fél évente ugrasztható ilyesmire, de nekem nem nagyon van senkim, nem nagy a család és aki volt, meghalt vagy másik országban él. Ha ismerős férfit kérnék meg erre, azt tutira félreértené vagy ő vagy a felesége. Volt olyan basszus, hogy a fűtésszerelő felajánlotta, hogy lehet olcsóbb a szerelés és nekiszorított a konyhaszekrénynek, majdnem megerőszakolt!
Mi a fene olyan hihetetlen azon, hogy félek ezektől?
Ne szórakozz, a 8 éves fiam egyedül összerak egy bútort! Szedd már össze magad!
Számomra az a döbbenetes, hogy a fűtésszerelőt nem jelentetted fel ott helyben!
Az ilyen nők miatt tartunk ott ahol! Moss hideg vízzel arcot és nőjj fel!
N37
Nem kérek meg mást. Ha meg nem tudnám megoldani azt a kva bútort, akkor inkább nem kell. Ennyire egyszerű. Nem kell zargatni senkit. De az a gond, hogy ehhez önbizalom kell és bátorság, hogy valaki kiálljon az életéért és élje, ahogy erejéből telik. Te nem ilyen vagy a jelek szerint. Inkább sajnálod magad még pár kört egy névtelen fórumon, mert neked ez nem lehetséges megvalósítani, bezzeg másoknak milyen könnyű az élet, mert százan ugranak ha baja van,d e szegény te egyedül vagy brühühü, aztán befekszel Józsika mellé az ágyba és jön a következő nap. Mindez azért, mert gyáva vagy belátni, hogy lehetne másképp, csak tenned kell érte!
Amúgy pont holnap kezdem a lakásfelújítást, igen, egyedül, szomszédok és rokonok nélkül, majd gondolok rád! Mert lehet másképp, csak akarni kell!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!