Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha elvaltam,es nalam van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elvaltam,es nalam van a gyermek elhelyezve,elköltözhetek -e az USA-ba,ha a gyermek apja Magyarorszagon el?

Figyelt kérdés
2021. máj. 27. 12:50
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Utolso te egy idiota vagy.Fogalmad sincs az eletemrol es hogy önhibamon kivul valtam el!Tanacsom szamodra:Ne itélj hogy ne itéltess!!!
2021. máj. 27. 14:01
 12/38 A kérdező kommentje:
10-es ezt a valaszt kerlek forditsd le nekem: ha nalam van a felügyeleti jog,a gyermekem velem èl,a volt ferjem megszabhatja hogy nem költözhetek a gyermekemmel sehova?
2021. máj. 27. 14:03
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Amig a gyerek kiskoru, addig korlatozott a mozgasod. De pontos valaszt ugyis csak a birosagi papir alapjan lehetne adni, mert a felugyeleti jog sem mindenhato, fontos mi van meg mellette.
2021. máj. 27. 14:12
 14/38 A kérdező kommentje:
Az hogy korlatozott a mozgasod az mit jelent?Amugy az all a vegzesben hogy anyanal van elhelyezve a gyerek,de az apa meghatarozott napokon lathatja.Ennyi.
2021. máj. 27. 14:20
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Olvastam erről a múltkor egy cikket egy ügyvéd honlapján. Vitás helyzet esetén a bíróság dönti el, hogy elviheted-e a gyereket. Ha kellően alá tudod támasztani, hogy ott kint lesz munkád, lesz hol laknotok, a bíróság engedélyezni szokta.
2021. máj. 27. 15:19
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

Ez esetben kell az apa hozzájárulása, ha fel lenne függesztve a felügyeleti joga, akkor láthatása sem lenne, az, hogy nálad van elhelyezve mellékes.

Ez esetben gyámügy, ott meg ugye bizonyítani kell hiteles iratokkal, hogy biztos körülmények közé viszed, ergo nem az van, hogy helló, mennénk az USÁ-ba, hanem kell legyen lakhatás (Aa Pirinél fogok lakni nem az), mondjuk befogadói nyilatkozat, amiben vállalja az illető, hogy nála lakhatsz, vagy neked fogja bérbe adni az ingatlanát. Állásajánlat, vagy szándéknyilatkozat a cégtől, hogy munkát kapsz náluk a jövőben. Gyerknek rendezett intézményi háttér, hova, mikortól, milyen iskolába fog járni.

No persze mindez lényegtelen, mert az USA nem enged csak úgy bevándorolni, túristavízumra meg nem fog adni neked a gyámhivatal engedélyt, akkor tudsz menni, ha van/lesz érvényes munkavállalói vízumod, vagy érvényes letelepdeési engedélyed, zöldkártyád. Hovatovább ennek meg kell már lennie ahhoz, hogy egyáltalán szóba álljanak veled, az nem játszik, hogy majd intézed, mert oké, de akkor azt mondják menj vissza, ha elintézted.

Mindez csak persze akkor, ha nem egyezik bele az apa.

Az USA nem Európa, nem lehet csak úgy besétálni és a feltételeknek hivatalosan is adottnak kell lenniük, ha ki akarsz települni a másik szülő beleegyezése nélkül, gyámügyi engedéllyel, bemondásra nem megy.

Nem eszik olyan aforrón a kását. No persze ha villantasz nekik egy töbtíz/száz millás bankszámlát, akkor lehet mindezektől eltekintenek és csak az érvényes vízumot(nem turistát ofkorsz), vagy letelepedési engedélyt kérik. Hajrá!

2021. máj. 27. 15:24
 17/38 A kérdező kommentje:
Utolso.Nem kertem tenyallast toled avval kapcsolatban hogyan müködik az USA-ba valo kivándorlás.Tudom hogy müködik ott él a csaladom , apam ,van ott vallalkozasunk,es eveket eltem mar ott.Milyen erdekes,hogy itt a gyakorin a legtöbb ember csak kioktat es itèlkezik mások felett.Utolso csak megsúgom,a kerdes az volt: van e erre általános szabály,ha az anya el szeretne költözni,engedelyezi e a gyamhatosag,nem pedig az,milyen nehez kijutni dolgozni az USA-ba....
2021. máj. 27. 15:49
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogja neked itt senki megmondani pontosan, menj ügyvédhez.
2021. máj. 27. 16:17
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Pont letojom mit kértél te pukkancs, ez egy nyilvános fórum.

A kérdésedre pedig kaptál választ, kell vagy az apa engedélye, vagy a gyámügyhöz fordulsz. Senki nem oktatott ki. Két szülője van a gyereknek, nem lehet csak úgy megpattanni a közös gyerkkel egy másik kontinensre, a beleegyezése nélkül 8mondjuk máshova se). Hivatalosan intézd, aztán ha minden ennyire klappol és ott a család, akkor nyilván nem fogják megakadályozni, hogy utánuk menjél. Förtelem egy undok természeted van hallod-e, bár nyilván erre sem vagy kiváncsi, csak mondom, ezzel a stílussal sok helyen nem fogsz sikereket elkérni, bicskanyitogatóan arrogáns vagy, mondjuk ettől én még nyugodtan alszom, nekem ugyan nem ártasz vele.

2021. máj. 27. 16:24
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Egyebkent a gyamugy is mondhatja, hogy a te dontesedbol koltoztok, viszont a lathatast biztositanod kell, igy a repulojegy koltsegenek a fele a tied, havonta 1x. Egy nagyon nem szep dologra keszulsz, bosszut is erzek benne. Nem biztos, hogy a gyerek erdeket az szolgalna, hogy minel messzebb legyel az apjatol, o meg a barataitol. Ha vilagga akarsz menni, miert nem hagyod a ferjednel a gyereket?
2021. máj. 27. 16:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!