Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elvaltam,es nalam van a gyermek elhelyezve,elköltözhetek -e az USA-ba,ha a gyermek apja Magyarorszagon el?
Figyelt kérdés
2021. máj. 27. 12:50
1/38 anonim válasza:
az engedélyével igen, de a láthatásban is meg kell egyeznetek, pl hogy 4 hetet itthon nyaral plusz minden második karácsonyt magyarországon tölt
2/38 anonim válasza:
Csak ha az apa beleegyezik, vagy ha nem akkor meg lehet próbálni a gyámüggyel engedélyeztetni.
3/38 anonim válasza:
Ha a apa nem egyezik bele akkor a gyámhatóság igen.
4/38 A kérdező kommentje:
Az apa biztosan nem fog beleegyezni,ezert arra lennek kivancsi,tudja e valaki konkretan,milyen torveny van erre eletben.Tehat konkretan az a kerdes,hogy az apa beleegyezése nelkul is a gyamügy hozzajarul -e ahhoz hogy elköltözzek.Van erre konkret törveny.
2021. máj. 27. 13:08
5/38 anonim válasza:
Bemész a gyámügyhöz vagy egy ügyvédhez és megkérdezed. Ez sokkal bonyolultabb folyamat annál, minthogy pár idegen a gyakorin, a körülmények ismerete nélkül, megmondja a tutit. Ha az USAba tervezel költözni, akkor nem az a 10-15ezer fog földhöz vágni, amit egy családjogi ügyvéd elkér a tanácsadásért.
6/38 A kérdező kommentje:
Utolso en egyenlőre csak erdeklődök es azt gondoltam tudja valaki mert hasonlo cipőben jart mar.A kioktato stilusodra meg nem vagyok kivancsi.Nyilvan ha èlessé válik a dolog,el fogok menni egy ügyvédhez.
2021. máj. 27. 13:23
7/38 anonim válasza:
te mit szólnál ha az apja akarná elvinni a beleegyezésed nélkül? Az Apának ugyanolyan szülői jogai vannak, mint az anyának
8/38 A kérdező kommentje:
Utolso rosszul tudod.Az dönt akinèl a gyerek el van helyezve.Amugy utolso te mit szolnál ahhoz,ha a ferjed elhagyna teged,es utana eldöntené helyetted,hogy a fennmaradó èletedben melyik orszagban élhetsz?
2021. máj. 27. 13:34
9/38 anonim válasza:
ha kizarolagos szuloi felugyelettel nalad van elhelyezve a gyerek és errol a birosag dontott es nem te, akkor meg mehetsz az usaba vagy ahova akarsz. De meg lennek lepodve, ha ez lenne a helyzet..Szerencsére nekem volt eszem arra, hogy kinek szulok gyereket, igy barati hangnemben is valltunk el, mert mindketten intelligensek vagyunk es nem a sajat sertettsegunk miatt hagytuk, hogy a gyerek h
joga a szuleihez ne csorbuljanak. De te szerintem ezt sosem fogod felfogni a csöppnyi agyaddal.
10/38 anonim válasza:
Nem döntheti el az exed, hogy TE hol élj. Abba viszont van beleszólása, hogy az Ő gyereke hol éljen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!