Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hűtlen,2 gyerekkel.Mire számíthatok?!
13 év után 2 gyerekkel (7-12 évessek) vége a házasságomnak !
Én vagyok a hűtlen fél,nem szépíteni,de hogy idáig jutottunk,nem csak az én hibám.
Mostanra az elhatározás is megszületett, elvàlunk! A szeretőm a párom lett,és hogy ez kibontakozhasson úgy ďöntottem,nem várom meg hogy kimondják a válás,elköltözöm albérletbe a gyerekekkel.(a válást a férjem adta be)
Ő szeretne vissza kapni minket,de én már döntöttem!Ő azt is felajánlotta,maradjunk mi a közös otthonunkba,de én nemet mondtam!
A kérdésem a következő lenne.A házon közös hitel van,amit nem tudok fizetni jelen helyzetbe.Már hónapok óta ő fizeti az egészet.
Ha ez így megy,nagyon sokkal fogok tartozni neki.Ezt a későbbiekben a vagyon megosztasnal,vissza tudja rám hárítani?!Ha ő fizetné 6-12 hónapig is akár amíg válást kimondják,akkor már nem 50-50%?!És ha a gyerekek velem vannak,nekem többet ítél a bíróság arányaiban?!
Nem.Nem változott semmi.
En elköltöztem a gyerekekkel.De nem a pasihoz.Ma közölte,vissza vonta a válást.Nem tudom miért??!
neked szerintem nincs pénzed ügyvédre. ő csak fizeti a részleteket, miközben az életközösségetek már megszűnt, ergo saját maga részére fizeti a részleteket. gyerekeknek ha jól értem abszolút nem járul hozzá a költségeihez.
gyűjts össze 30 ezer forintot (átlagos ügyvédi óradíj) és kérdezz meg egy ügyvédet, hogy mit csinálj. muszáj neki is gyerektartást fizetnie. akkor is ha te adod be a válókeresetet.
155#
Azért meglepett.Mert egyik napról a másikra,mindenféle előzmény nélkül!
156#
Az ügyvédje niért ajánlhat ilyent?!Neki ebben mi a jó?!Mar kifizetett neki közel 300.ezer forintot! 🤔
Rám nézve miért jóbb így?!
Jelenlegi helyzetemben valóban elvehetnék a gyerekeket?!
157#
Ha nem lesz egyenlőre válást akkor az van amit közösen megbeszélünk,gondolom.
Pl továbbra is ő kapja a kinti családipótlékot,és ad amit ad.Magyernak megfelelőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!