Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hűtlen,2 gyerekkel.Mire számíthatok?!
13 év után 2 gyerekkel (7-12 évessek) vége a házasságomnak !
Én vagyok a hűtlen fél,nem szépíteni,de hogy idáig jutottunk,nem csak az én hibám.
Mostanra az elhatározás is megszületett, elvàlunk! A szeretőm a párom lett,és hogy ez kibontakozhasson úgy ďöntottem,nem várom meg hogy kimondják a válás,elköltözöm albérletbe a gyerekekkel.(a válást a férjem adta be)
Ő szeretne vissza kapni minket,de én már döntöttem!Ő azt is felajánlotta,maradjunk mi a közös otthonunkba,de én nemet mondtam!
A kérdésem a következő lenne.A házon közös hitel van,amit nem tudok fizetni jelen helyzetbe.Már hónapok óta ő fizeti az egészet.
Ha ez így megy,nagyon sokkal fogok tartozni neki.Ezt a későbbiekben a vagyon megosztasnal,vissza tudja rám hárítani?!Ha ő fizetné 6-12 hónapig is akár amíg válást kimondják,akkor már nem 50-50%?!És ha a gyerekek velem vannak,nekem többet ítél a bíróság arányaiban?!
Ja,és az írásmódom.A teló átírja.És mivel nem telefonnal a kezemben élek,sokszor gyors megírom,nincs időm vissza olvasni,és javítás nélkül elküldöm!Nem kell egyből mindennel támadni.
Remélem pár embernek kellemes perceket szereztem,hogy belém törölték a lábukat,és csak nem hagyják abba!
Ne haragudj.Nem tudom ennyi üzeneten át követni ki mit ír!Veletlenul sem akarok senkivel tiszteletlen lenni.
#135 🙏🙏🙏
Koszonom!Az egyenes,es tartalmas,ertheto valaszod!
Ennyi eleg is!
135, nem tudom, hogy honnan veszed, hogy "meglesz egy 20-asból". Válóperes ügyvéd óradíja általában 20-25 ezer Ft + Áfa. Innen indulunk.
Kérdező! Nagyon vigyázz, ha sokat ugrálsz, a férjed átjelenteti magát részmunkaidőre és akkor az lesz a gyerektartási alap. Most éppen ez megy...
Nem a válás lesz problémás szerintem, hanem a ház ügye. Hacsak nem tudjátok kivásárolni egymást. De amilyen proli módra fogalmazol, gondolom a férjed csirkét kopaszt, te meg a CBA-ban vagy pénztáros...
Esküszöm engem nem az idegesít,hogy félre mentél,bárhogy játsza az eszét itt az a pár ember,ha ő nem tette,akkor azért mert a kutyának sem kell!Meg lehet csalják,csalták.Ha tudja azért fusztrált,ha nem tudja,akkor az még nem azt jelenti,hogy nem kefélnek félre!
Az dühítt,ahogy itt megalázkodsz ezek előtt a senkik előtt!Minek magyarázkodsz,minek kérsz bocsánatot?!valószínűleg a párod is eztaz alázatot használta ki évekig,megtehette,mert megbocsájtottál.Most meg te vagy a rongy mindenki szemébe!
Nem veszed észre kik írnak ilyen stílusban?!Kik ők neked,hogy magyarázkodsz?!A kérdésedre adtak választ?! Nem!ők kérdeznekÉs vádolnak hogy nem azt válaszolod amit ők bele képzelnek!Fejezd be a magad ostorozását! A te életed,ha elszúrod,neked lesz szar!A gyerekek nem hiszem,hogy rossz helyen vannak,nem elhagytad őket egy pasiért!
A többivel ne foglalkozz!!! FEJEZD BE A MAGYARAZKODAST,MERT MEGKERESLEK,ES MEGRAZLAK!!!!!
139# Te a te gyerekeiddel foglalkozz!
A máséhoz semmi közöd,hacsak nem Te csináltad neki!Ki vagy te,hogy megmondod ki mit csináljon?! 🤣🤣🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!