Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan hagynád el a férjed,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hagynád el a férjed, ha menekülnöd kéne tőle?

Figyelt kérdés

Agresszív, anyagilag függök tőle, kutyám is van, hozzá ragaszkodom, őt nem bántja.

Az elvárásai magasan felette vannak annak, amit ő nyújt számomra, de senkim sincsen, így egyedül kell összeszednem magam. Más hogy tenné? Ötletekre van szükségem. Csak úgy, nem sétálhatok ki az utcára. A környezetünk azt hiszi, egy csendes, kedves, udvarias, tanult ember, ebből az utóbbi igaz a 4 fal közt. Az emberekben sem bízok már, akitől segítséget kértem, kiröhögött, hogy nem gondolja, hogy a férjemben lenne agresszió, biztos én adok okot rá. (Látszólag kedves, nyílt, erős és nagyszájú vagyok) trollok, kérem kíméljenek!

2020. okt. 12. 13:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Nagyon szép dolgokat írsz, de ilyesfajta ragaszkodás egy állathoz abnormális, ezt ugye Te is tudod ... ahogy az okát is tudod, mit pótolsz vele.

Nekem is volt egy imádott boxerem 11 évig, de nem gügyörésztem neki, kint volt az udvaron, majd amikor természetes módon elpusztult, megsirattuk, etemettük és ennyi. Nem kell a kutyás sztorikba többet képzelni, felesleges.

Koncentráljunk az emberi oldalra.

2020. okt. 13. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!