Nálatok volt olyan, hogy úgy viselkedtek veled a szüleid, hogy otthagytad őket, akár örökre és menekülnöd kellett?
Dehogyis!! Ez nem a normális kategóriába tartozik! Sőt!
Szerintem keress fel egy rokont/a rendőrséget/próbálj meg beszélni a szüleiddel még mielőtt olyat tennél, amit később megbánhatsz!!!!!!!
igen.. Pia volt az oka.. Az alkoholista mindent és mindenkit tönkeretesz maga körül,első 18 évem ebben telt. Napi szintu verés,jo anyám hergelte a mocskos apámat ellenem mert addig se ő kapott,lopások minden nap egymástől,szemét átkutatás,összevertek egy buszjegy miatt nem számit h suliba voltam,a suliba persze látták a nyomokat de nem akartak belekeveredni.. Sakk Matt.
Apám gyülölte h lányként érettségizek és egyetemre készülök, tanulni merek,mert a nő szerinte csak arra jó,nem irom le a szavait inkább,folyton fáj a fejem.. Volt h a somszéd nő etetett, meg kénytelen voltam megtanulni főzni,mert jo anyám szart az egészre már mert őt is beszipantotta a pia. Egy börönndel jöttem,el,igen csöveztem is,nem vagyok rá túl büszke de vmit vmiért,az első nem otthon töltött éjszaka nem volt rémálmom,otthon folyton álmomba szörnyek zabáltak meg stb,felálltam a földről és vissza se néztem,remélem h már befulladtak az alkoholba.. Nincs lelkiismeretfurdalásom miattuk. Meg jártam egy pszichoterapeutát is,h feldolgozzam azt az időszakot..
Én a könyvekbe és a saját fantáziámba menekültem, mert a kapcsolataimat 0-ra leépítették, olyan szinten ellenőrzés alatt tartották az életemet. Már csak a gondolataim voltak az enyémek, semmi magánélet vagy személyes tulajdon... Lelki terror, gyomorgörcs és öngyilkos gondolatok napi szinten.
Amikor 18 évesen megismerkedtem egy fiúval, a második alkalommal találkoztam vele, amikor olyan patáliát csaptak, aminek az lett a vége, hogy vagy ő vagy a szüleim. Tudtam, ha engedek, mindig ez lesz.
Másnap, amikor dolgoztak, egy kis sporttáskába belepakoltam pár ruhát és kiléptem az ajtón. Ott hagytam az asztalon az egyetlen értékemet, a ballagásra kapott arany fülbevalómat is, mielőtt azzal vádoltak volna, hogy elloptam.
A fiú szülei rendesek voltak, segítettek munkát és szállást találni, de még tíz évvel később is csikorgattam a fogam álmomban az idegességtől.
Pszichológus, önfejlesztő tréningek, agykontroll... 15 év munka volt, hogy normális ember legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!