Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye jól érzem, hogy menekülnö...

Ugye jól érzem, hogy menekülnöm kéne?

Figyelt kérdés

Elmesélte, hogy egy volt barátnőjét poénból(?) megfigyelte köztéri kamerákon keresztül. Valószínűleg keyloggert tett a laptopjára, amit csak mi használunk. Minden ki apróságba valami elmeháborodott f*szságot lát bele (jókedvűen keltem=drogoztam), és őszintén(?) nem érti, mi bajom van. Érzelmileg próbál zsarolni (elmentem egy éjszakára, Facebook-on "depisöngyis" számok, "örökké szeretni foglak!!!!", stb), és mindeközben még ő mondja nekem, hogy ebben meg abban változnom kéne (szerinte túl kevés minden osztok meg vele, holott olyanokat tud rólam mint senki más, állítólag nem szólok, hova megyek, ami szintén hülyeség, pusztán nem hívom fel az indulás percében, hogy na most megyek...)

És még csak fél éve vagyunk együtt. Gondolom jól érzem, hogy menekülnöm kéne... De olyan hülye helyzet, mert ennek ellenére is szeretem, és reménykedem, hogy megint olyan lesz, mint régen... De attól félek, hogy igazából soha sem lesz...

2012. júl. 23. 10:50
1 2 3 4
 1/36 A kérdező kommentje:

Érzelmi zsaroláshoz hozzátartozik, hogy a "drogozós" reggel után pl. egész nap szóba sem állt velem, és elvárta, hogy bocsánatot kérjek (de utána se volt beszédesebb), főleg, hogy rátettem a telefont. Se a jókedvűen ébredés, se a telefonrácsapás miatt nem érzem magam hibásnak, üvöltött mint egy elmebeteg, persze, hogy rátettem...

Ja, és már háromszor ott akart hagyni piti hülyeség miatt, csak mindig átgondolta. Pl. hogy véletlenül összekoszoltam a pólóját, a legutóbbi ez volt... A többi meg a fent leírt sérelmei miatt.

2012. júl. 23. 10:53
 2/36 anonim ***** válasza:
100%

Jól érzed, soha nem lesz olyan, és igen, menekülj.

Kezeld úgy, mintha az ember, akit szerettél, meghalt volna. Rosszabb is lesz ennél.

2012. júl. 23. 10:53
 3/36 anonim válasza:
90%
Jól érzed. De ha szeretünk valakit, tök mindegy mit csinál, akkor is ragaszkodunk hozzá.
2012. júl. 23. 10:55
 4/36 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj !
2012. júl. 23. 10:57
 5/36 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit orvosi értelemben elmebetegnek tűnik... én is menekülnék a helyedben, mielőtt kikombinál valamit és egy késsel a hátadban torolja meg.
2012. júl. 23. 11:01
 6/36 anonim ***** válasza:
100%

A jó romolhat, a rossz viszont ritkán javul meg. Az alaptermészetén, a rögeszméin nem tudsz változtatni. Ő pedig nem fog.

Mikor már az ész mást mond, mint a szív, akkor annak komoly oka van, és az észre kell hallgatni. A szerelem elmúlik, elkopik idővel. Ne hagyd, hogy zsaroljon, ha kárt tesz is magában, azért sem te leszel a hibás, hanem ő maga. Szerencsés helyzetben vagy, hisz még idejében felismerted, hogy ebből jó nem sülhet ki, mostmár csak lépned kell. Egy fél éves kapcsolat nem ér annyit, hogy feláldozd magad érte.

2012. júl. 23. 11:03
 7/36 A kérdező kommentje:
Utolsó, én is ettől félek. Egyre inkább úgy érzem, hogy valami nem oké ott bent... Egyszer megígérte, hogy elmegy pszichológushoz, de azóta sem tette meg. Gyanítom, nem is fogja...
2012. júl. 23. 11:03
 8/36 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem normális és csak rosszabb lesz. Ne várd meg!
2012. júl. 23. 11:04
 9/36 A kérdező kommentje:

Az utolsó előttinek szólt, csak közben jött válasz.

Szörnyű, hogy tudom, hogy igazatok van, de egyszerűen nem akarom elhinni :(( Olyan szépen indult az egész... Nem értem, hogy fajulhatott idáig.

2012. júl. 23. 11:04
 10/36 anonim válasza:
100%
Vele vagy még? orvosi eset! Sajnos nekem is volt egy ilyenem! A szakítűás után még 3 hónapi zaklatott!
2012. júl. 23. 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!