Miért érzem ilyen szerencsétlennek az életem?
Keress magadnak valami elfoglaltságot,amiben célokat tűzhetsz ki magadnak és ezáltal eredményeket érhetsz el!Legyen az valami hobby,munka, tanfolyam, sport a párkapcsolatod rendbehozatala, bármi.
Őszinte leszek,de ne sértődj meg,de ebből a pár mondatodból kicsit úgy tűnik, hogy jó dolgodban unatkozol,és nem tudsz mit kezdeni magaddal, így hát problémákat gyártasz.
Ha jól értem, szülés után nem sokkal szétmentél a lányod apjával és a jelenlegi pároddal a kapcsolatod finoman szólva se mondható jónak - ő csak házicselédnek tart. Jól értem?
Így én se lennék boldog.
2.vagyok
Na akkor a célok már megvannak. Lakás felújítás, lakásdíszek, tanfolyam. A párod miért akadályoz dolgokban?És te miért hagyod magad? Azt mondod a tanfolyamra mehettél volna, és volt is aki vigyázzon a kislányra,akkor a párod egyetlen kérdése miért tántorít el?????????
A lakásfelújítás:én is ilyen vagyok,mindent egyszerre,de ez nem megy! Állítsd fel a fontossági sorrendet,és kezd el keresgélni szakembereket, barátokat. Nézz körül mi az amit te magad is meg tudsz csinálni!!!
A párod ezek szerint visszahúz. Nem támogat, ha valamit szeretnél, akkor próbál lebeszélni, lebecsülni.
Nekem az is furcsa, hogy közös gyereketek van, de "van rá pénzeD?". Miért nem pénzetek?
Valószínűleg egy támogatóbb pár mellett a kérdés fel sem merülne benned. A leírásod alapján olyan, mintha a párod csak lakótárs lenne, akinek semmi köze hozzád. Se anyagilag, se a gyerekkel kapcsolatosan (ő miért nem vigyáz a saját gyerekére??), közös céljaitok sincsenek.
Miért vagytok együtt?
Nem bízol eléggé magadban. Otthon gyermeknevelés és a házimunka mellett is lehet pénzkereső tevékenységet végezni, pl. jó nyelvtudás esetén fordítani, ez növelné az önértékelésedet.
Kérdés hogy a külsőddel elégedett vagy-e, sok nő sajnos kicsit slamposodig gyerekszülés után, sok munkával járó edzéssel ez is orvosolható.
Egyébként meg a baráti körömben sok 35 év körüli gyermektelen, munkában sikeres, hosszútávú normális párkapcsolatokkal nem rendelkező, korukhoz képest csinos nő van, akik néha elsírják hogy milyen szerencsétlenek hogy a munkának áldozták fiatalságukat, és félnek hogy sohasem lesz gyermekük és normális családi életük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!