Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne legyen...

Mit tegyek, hogy ne legyen ilyen életem?

Figyelt kérdés
Az életem romokban van.. nincs egy normális kapcsolatom és szinte mindennap sírok egy fiú miatt :/ sokszor butaságokat gondolok és apukám sem lakik már velünk.. depresszióba estem és szinte mindig csak sírok .. :S
2012. júl. 13. 10:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Ha úgy érzed, nehéz neked a szüleiddel kapcsolatos dolgokat megélni, jó lenne könnyíteni rajta, keress meg egy pszichológust, talán a sulidban is van. Ezt mindannyiunknak föl kell dolgozni, mert nagyon nehéz, de sokan csak felnőttként jutnak el addig, hogy UTÓLAG visszatérjenek rá ésúgy dolgozzák fel. Jobb még fiatal korban.

Ezen kívül a depresszió ellen nagyon jó minden mozgás, főleg a jó levegőn, a társaság, a játék, a kirándulás, ha örömet szerzelmagadnak bármivel, amit szeretsz csinálni!

Rosszat tesz viszont az egyedüllét, amikor csak lefutnak ugyanazok a negatív gondolatok, és csak erősödnek.... Ezt nem szabad hagyni!

2012. júl. 13. 10:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen 17 éves koromban. Ma már 41 vagyok és azt gondolom, hogy de hülye voltam akkor! Hidd el, el fog múlni. Fiúból meg van több millió, keresd meg azt, akivel egymást boldoggá tehetitek és ne az után sírj, aki nem tesz boldoggá!!! Tegyél azért, hogy jól érezd magad és ne várd a sült galambot.
2012. júl. 13. 10:29
 3/5 Hazardteam válasza:
Az előzővel értek egyet. Próbálj meg kimozdulni, emberek közé menni, természet közelbe menni, sportolni. Ne legyél egyedül, mert az csak rápakol a depresszióra és elveszted a realitás érzékedet. Hány éves vagy egyébként?
2012. júl. 13. 10:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Tudod mikor keseregj? Mikor közlik a kórházban, hogy rákos vagy. A barátnőmmel ez történt egyből rájött milyen piti dolgon ette magát.
2012. júl. 13. 13:57
 5/5 anonim válasza:
te nem a Viky vagy?:D ird meg üziben ha igen, ha nem akkor bocs.
2012. júl. 13. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!