Úgy érzem romokban az életem, totál kivagyok?
Meglepődtem mikor az utolsó sort olvastam, hogy fiú vagy...Mert általában a fiúk nem szokták ilyen nyiltan elmondani az érzéseiket...
Az én helyzetem hasonló de én jobban állok mint te nálunk érzelmileg megy ez az én szüleim vallásosak és rengeteg pénzt beleölnek ebbe.
Én azért kezdtem el tanulni,hogy elköltözhessek itthonról. Ahogy olvastam mindjárt mehetsz fősulira kitarts mindjárt augusztus van. Ott majd találsz munkát is meg leköti a figyelmedet. Lehet , hogy most ki fogsz nevetni, de én, hogy lekössem magam könyvtárba járok elkezdtem olvasni az utóbbi időben addig sem vagyok otthon és nem kell hallgatnom anya kiabálását...
Lehet h bunkón fog hangzani, de a spórolt pénzedet ne add nekik a kolesz is rengeteg kiadással jár! Ha ki akarsz törni ebből a közegből akkor néha áldozatokkal jár és mindenképp végezd el a fősulit!!! Kitartás :) L/20
Nincs olyan rokonod,akivel jó a kapcsolatod és segíteni tudna?
Az anyád és a testvéred meg igazán szégyellheti magát...idióták!
Te egy rendes,normális és jóravaló embernek tűnsz. Mindenképpen pályázz meg szociális ösztöndíjakat, menj kollégiumba... próbálj meg elhelyezkedni mondjuk egy Tescoban, hátha találsz árufeltöltő munkát. Tarts ki! Ha elkezdődik a főiskola,mindenképpen jobbra fordul a helyzet!
Te szegény nem is értem hogy lehet anyukádnak egy ilyen normális jóravaló fia azok után amit leirtál,meg sem érdemel téged minnél hamarabb menekülj!!!Az a balcsis dolog nem lenne rossz szerintem se lennének uj barátok is meg ilyenek és valahogy kibirnád a suliig.De ha nem sikerül tarts ki valahogy A VILÁGNAK SZÜKSÉGE VAN RÁD!!!
26L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!