Úgy érzem romokban az életem, totál kivagyok?
Lehet hogy szemét leszek de ne add oda anyukádnak a pénzed ez a tiéd próbálj gyűjteni a sulira én is amúgy szoktam anyukámnak adni pénzt mert nekünk is sok mindent kell feladni apám meg nem Magyarországon dolgozik de attól még nincs valami sok fizetése...Valamikor meg sem adják neki...
Remélem jobb lesz a helyzeted és találsz valami jó munkát és rendeződik a családi életed!!Sok sikert hozzá!
Hát valahogy meg tudlak érteni.
Ereid ne vágd fel mert sok értelme nincs. Melót szerezni manapság nagyon nehéz emiatt ne érezd magad kényelmetlenül.
Szerintem is cuccolj el ahogy csak bírsz. Kolesz vagy többedmagaddal társbérlet. Szoktak ilyet neten is hirdetni. Kisimulnak az idegeid ha elköltözöl. Elég lesz neked a saját problémáiddal foglalkozni. Adósság meg nem a tied.. Gyakorlatilag hiába húzod ki a sz@rból őket tapasztalhattad ,hogy ugyan az van mindig. Gyakorlatilag olyan mintha a vizet mernéd a Titanicból vödörrel.
Ha meg sok az adósság hagyjad a francba az egész valahai részed abból a házból örökségből. Kezd el magad rendbe rakni és a dolgaidat is. Meglátod lesz melód is meg igényelhetsz egy csomó juttatást. Az is jóljön.
Megőrülni sincs értelme mert azzal se vagy semerréb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!