Baranka kérdése:
Miért érzem ilyen szerencsétlennek az életem?
Figyelt kérdés
Van egy csodálatos lányom, párom bár vele sajnos sokat vitatkozunk. Hál Istennek van egy hitelmentes házam. Nincsenek anyagi gondjaim. Egész nap itthon vagyok a lányommal gyesen, ha időm és a lányom engedi főzők. Párom szerencsére szereti a főztöm. Dicsérni is szokott bár nem olyan sűrűn. Nem tudom miért érzem magam illetve az életem ilyen nagy rakás szerencsétlenségnek!!! Úgy érzem nincs semmim... Ha megnézem a tesómat Ő úgy érzem többet tett le az asztalra, több mindene van. Mit csináljak, hogy többre becsüljem magam?2012. júl. 23. 07:46
11/14 anonim válasza:
Az ilyet mint a balkonláda ha lehet csináljátok meg együtt a pároddal. Ha egy kicsit nyitott rá,barkálcsoljátok meg együtt. Nem lehet olyan nehéz, és ha jól érzem a kapcsolatotoknak már ennyi kis közös program is jót tenne.
A kislányt nem lehet néha egy picit "lepasszolni" a már említett nagyinak,és újraéleszteni a kapcsolatotokat? Mert az az érzésem a probléma ott indul ki!
12/14 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as! Szokott rá vigyázni!! Bár néha azt is kevésnek érzem :-)! Nem érti meg, hogy milyen jól esne mondjuk egy órácskát hetente csak magammal foglalkozni. Hogy miért vagyunk együtt? Hidd el magam sem tudom....
2012. júl. 23. 08:25
13/14 anonim válasza:
sportolj! Én már egy hetes kihagyás után kezdek így "bedilizni", akármilyen szerencsés, érdekes az életem egyébként.
14/14 anonim válasza:
Én megértelek. Hasonlóan érzem magam sajnos mostanában egyre sűrűbben. Párom iszonyat rend-és tisztaságmániás, ha hazajön már görcsben van a gyomrom hogy mibe fog belekötni, mert abban biztos lehetek hogy valamibe bele fog. Sajnos én nem tudok akkora rendet tartani amit ő elvárna. Egy éves múlt a kislányunk, vele vagyok és naponta 4 órát dolgozom itthonról hogy legyen egy kis mellékes pénzünk, ez számítógépes munka úgyhogy az is lefoglal. Nekünk még anyagi gondjaink is vannak :-( és a ház se saját ahol élünk (anyóssal-apóssal,igaz külön lakrészben). Egy punnyadt kisvárosban élek ami inkább falu, és ahol semmi de semmi nincs. Ráadásul a párom nem szeret kimozdulni, ha akarok valahova menni akkor tuti húzza száját, mert sokan vannak-nem lesz parkoló-drága-messze van stb. de ő soha semmit nem talál ki, le tudná élni az életét a kertben sörözve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!