Németországban élek kb. félmilliót keresek, de nagyon rosszul érzem magam, ti hazajönnétek?
mit dolgozol?
lehet hogy itthon nem lenne munkád...
Én haza nem jönnék...
De, ha boldogtalan vagy, akkor ne az érdekeljen, hogy én (vagy más válaszoló) mit csinálnék, hanem, hogy te hogyan leszel boldog.
De itthon ülve, külföldre vágyakozva, 70 ezres "fizetésből", kilátások nélkül... ne haragudj, de én nem fogom azt írni, amit valószínűleg olvasni akarsz, hogy gyerek haza...
Igzad van!
Én is boldog lennék itthon 100 ezres fizetéssel, de most be kell érnem a 22ezer ft-os segéllyel munka híján :(((
Ne gyere haza, ha van eszed!!!
Ne gyere haza.
Miért érzed magad rosszul?
Itthon jelenleg általános depresszió van, amit a média és a kormány is előszeretettel táplál. Én maradnék, pláne mert lassan 100-150 ezres fizetés is álommeló számba megy.
Amúgy miért érzed magad rosszul?
4 év alatt nem szereztél barátokat,barátot/barátnőt?
Nem csak dolgozol ott,hanem élsz.
hát hajrá,menj ki,ismerkedj
és haza ne gyere...
Az lehet,hogy boldogabb lennél de örülj ha itthon lesz egyáltalán munkád,a 100-150 ezres fizu meg egyáltalán nem biztos.
Én haza nem jönnék a helyedbe. Itt semmi nem vár rád. Haza tudsz járni nyaralni,létezik skype,telefon,internet .. oké,hogy itt vannak a barátaid de ha egyszer nem mész itt semmire a tisztességes munkával?
4 év alatt nem szereztél barátokat?
Akkor mozdulj ki otthonról, és állj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!