Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye jól érzem, hogy menekülnö...

Ugye jól érzem, hogy menekülnöm kéne?

Figyelt kérdés

Elmesélte, hogy egy volt barátnőjét poénból(?) megfigyelte köztéri kamerákon keresztül. Valószínűleg keyloggert tett a laptopjára, amit csak mi használunk. Minden ki apróságba valami elmeháborodott f*szságot lát bele (jókedvűen keltem=drogoztam), és őszintén(?) nem érti, mi bajom van. Érzelmileg próbál zsarolni (elmentem egy éjszakára, Facebook-on "depisöngyis" számok, "örökké szeretni foglak!!!!", stb), és mindeközben még ő mondja nekem, hogy ebben meg abban változnom kéne (szerinte túl kevés minden osztok meg vele, holott olyanokat tud rólam mint senki más, állítólag nem szólok, hova megyek, ami szintén hülyeség, pusztán nem hívom fel az indulás percében, hogy na most megyek...)

És még csak fél éve vagyunk együtt. Gondolom jól érzem, hogy menekülnöm kéne... De olyan hülye helyzet, mert ennek ellenére is szeretem, és reménykedem, hogy megint olyan lesz, mint régen... De attól félek, hogy igazából soha sem lesz...

2012. júl. 23. 10:50
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
39%
Miért csak az a két véglet létezik, hogy vele maradni és menekülni? A gyerek nyilván egy kisfiú, de ha szereted, akkor miért nem próbálod kihozni belőle a férfit? Távolodj el tőle, ijessz rá, kényszerítsd rá, hogy vegye komolyan magát, esetleg költözz külön, és ha így se megy, akkor hagyd el.
2012. júl. 23. 11:09
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj ezzel, hogy fél év alatt már ki is mutatta a foga fehérjét, mi lesz, ha még vele maradsz 2 hetet, 3 hónapot, egy évet. Ne várd meg azt az időt mikor már NEM MERSZ kilépni a kapcsolatból. Most saját érdekedben tedd félre az érzelmeid, és mentsd a bőröd.
2012. júl. 23. 11:11
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Fél éve vagytok együtt, milyen volt régen? Az első randikon normális volt? Igen menekülj, mert ez rosszabb lesz. Nem normális a pasi. Nemsokára teljesen be fog szabályozni.
2012. júl. 23. 11:14
 14/36 anonim ***** válasza:
75%

Menekülj! Nekem kétszer volt ilyenben részem, az egyiket én is fél év után adtam fel a másikat már 3 hónap után!

A féléves nem zaklat, ő sértődöttségében és mindenféle riherongy elhordásának közepette tiltott, törölt mindenhonnan, viszont a 3 hónapos még a mai napig zaklat pedig lassan már ennek is 4 éve.

2012. júl. 23. 11:15
 15/36 A kérdező kommentje:

Kisfiú? 35 éves! Eleve gyanús lehetett volna, hogy ennyi idősen még se feleség, se gyerek, semmi... Á, nem tudom.

Az a baj, hogy nekem csak ő van, nem tudom, mi a fenét fogok kezdeni magammal ha már nem lesz ő sem.

2012. júl. 23. 11:16
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztaltam : jobb nem lesz.
2012. júl. 23. 11:16
 17/36 A kérdező kommentje:
Az elején tök normális volt, kedves, figyelmes, romantikus... Néha még most is vannak ilyen percei, mikor hozzám bújik, hogy szeret, nem akar elveszíteni, és hogy biztos szeretem-e, ugye nem csapom be... De egyre inkább hazugságnak érzem, ez ellentétes a tetteivel. Nehezen tudom elképzelni, hogy szándékosan hazudik erről, ilyenkor szerintem tényleg úgy érzi, ahogy mondja, inkább valami pszichiátriai gond lehet... Vagy nem tudom...
2012. júl. 23. 11:18
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Apám is hasonló volt.

Gimis koromra már ott tartott, hogy az egész családot terrorizálta (fizikailag is), és levegőt sem vehettünk az engedélye nélkül. Anyát folyton követte mindenhova, és bár láthatta, hogy nem csalja meg, a saját szemének sem hitt, ugyanúgy vádaskodott tovább.

Tapasztalatom szerint az ilyen embert nem lehet megváltoztatni.

2012. júl. 23. 11:23
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

A magány is jobb, mint egy esetleges félholtraverés. Tisztán látszik, hogy betegesen ragaszkodik, nyilván ő azt érzi, hogy szeret téged, viszont pont nem így viselkedik: nem normális, amit tesz. Most, hogy írtad, mennyi idős, egyre egyértelműbb, hogy beteg emberről van szó, nem hisztis kisfiúról.

Én azt mondom, inkább légy óvatos, és szakíts. Az elején persze mindenki nagyon figyelmes, de az sem normális, hogy hat hónap után átmegy elmebetegbe. Mert jelenleg így áll a dolog.

2012. júl. 23. 11:26
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem kérdés, azonnal kirúgni.
2012. júl. 23. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!