Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem volt még kapcsolatom, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem volt még kapcsolatom, de ha alkalmam nyílna egyre, rögtön úgy érzem, "menekülnöm" kell! Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

19/L vagyok

Soha,semmilyen kapcsolatom nem volt még fiúval.Párszor lett volna már alkalmam rá,de amint éreztem,hogy ebből akár párkapcsolat is kialakulhat (és nemcsak barátság),rögtön lekoptattam az illetőt.Olyan.. kötöttségnek,börtönnek érzem már akkor,amikor még el se kezdődött,mintha korlátozná a szabadságomat egy ilyen dolog.Meg kötelezettségekkel jár,ehhez meg talán én túl kényelmes is vagyok.Egyébként amíg nincs "helyzet",addig meg vágyom arra,hogy legyen valaki akit szerethetek.Viszont arra meg nem vágyom,hogy ENGEM szeressenek,vagy mégis?Nem tudom!:S

Ez mitől lehet?Valakinek tipp?!:S Én teljesen tanácstalan vagyok!

2010. jan. 30. 23:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
te beteg vagy ;)
2010. jan. 30. 23:15
 2/12 anonim ***** válasza:

Uh :S Mintha csak magamat hallanám...szenvedek is sokszor emiatt :D

Nemtudom mi a jó módszer erre, dehát valahol meg kell törni a jeget. :) Lehet még nem voltál szerelmes. Akkor nem érzenéd börtönnek:)

19/L

2010. jan. 30. 23:19
 3/12 anonim ***** válasza:
Biztos olyan pasik próbálkoztak, akik nem tetszettek igazán.
2010. jan. 30. 23:20
 4/12 anonim ***** válasza:
17%
Biztos ronda, lófogú, kövér és szeműveges vagy, akinek nem volt gyerekszobája.
2010. jan. 31. 00:07
 5/12 anonim ***** válasza:

Majd megtudod, hogy milyen érzés mikor szeretsz valakit, és ő is szeret... Utána már nem mondasz ilyet.

19F

2010. jan. 31. 00:09
 6/12 anonim ***** válasza:
Csupán az érzelmeidet nem mered felvállalni. Persze elvárod azt hogy szeressenek. Ki nem? Itt nem a másiknak kell esélyt adni hanem magadnak kell esélyt adni a boldogsághoz. Légy nyitottabb ha úgy látod hogy a dologból több lehet mint barátság. Egy kapcsolat nem egy rabláncról szól amit viselned kell. A szabadságod ugyan úgy megadatik mint előtte, ha túlzottan a szabadság híve vagy akkor beszéld meg az illetővel ezt a dolgot mielőtt belemész egy párkapcsolatba. De azt nem szabad hagyni hogy a láng elaludjon azt mindig táplálni kell, ha jó párkapcsolatot szeretnél együttesen megőrizve a függetlenségedet.
2010. jan. 31. 07:26
 7/12 anonim válasza:
Szia! A te eseted probléma elég sulyos probléma. Én most szakitottam a barátnőmel akinek ugyan ez volt a baja. Mihelyst boldognak érezte magát velem,jött a pánik. Én azt tanácsolom kérdez meg egy dokit addig amig nem megy rá az életed.
2010. febr. 3. 22:11
 8/12 anonim ***** válasza:

jaj hath ez ritka eset :P

en 15 vok lany :P... es hath van baratom igen .. a kapcsolatunk elejen en is igy ereztem .. :-?? .. de figyucsak .. zarkozott vagy ? nem kivanod a tarsasagot? ha ijen vagy az sajan nem jo .. kell a tarsasag .. es peldaul ezt az erzest azert van bened hogy lekot egy barat mert talan mar talalkoztal ijen esetel baratnod esetleg egy jo barat nem jart mar igy ? es lehet fejeedbeveted te is hogy veled is ez lenne :-?? ..

de ez szerintem butasag..:P nekem is van baratom es mikor dolgom van vagy esetleg "nincs" kedvem hoza akor egyszeruen elmondom neki hogy ma nem talalkozunk vagy valami hasonlo :p ..

Szerintem kezd el a parkapcsolatot.. mert mivel 19 vagy eleg nehezlesz a csokolozas es a paroddal torodni nem azt mondom hogy az elso fiu aki jarni akar veled anak mondj igen ..NEM .. eleg ha tetszik neked es majd idok soran beleszeretsz [ de vigyazz a csalodasokra ismerd ki jol a fiut mielott belekezdenel egy parkapcsolatba ]

remelem segitettem ...

2010. febr. 3. 22:15
 9/12 anonim ***** válasza:
Ugyanígy voltam, csak én 27 vagyok. Több kapcsolatba belekezdtem, aztán amikor komolyabbra fordult érzelmileg, akkor kidobtam a fiút vagy elmenekültem. Nagyon utáltam magam érte, szerettem volna változtatni, de nem ment. Aztán jött egy fiú, akivel csak poénból kezdtünk el levelezni és már 3.hónapja, hogy nincs kedvem kirakni és ha menekülnék, akkor mondtam, hogy kapjon el:) talán vele meg tudok változni. Én az érzelmi kötődéstől és a fizikai kapcsolattól rettegtem egyszerre, pedig se hülye, se csúnya, se lófogú nem vagyok:)
2010. febr. 3. 22:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: voltam szerelmes korábban is, volt, hogy nagyon szerettem a fiút, mégis szakítottam mert nem akartam senkihez kötődni.
2010. febr. 3. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!