Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem volt még kapcsolatom, de ha alkalmam nyílna egyre, rögtön úgy érzem, "menekülnöm" kell! Ez mitől lehet?
19/L vagyok
Soha,semmilyen kapcsolatom nem volt még fiúval.Párszor lett volna már alkalmam rá,de amint éreztem,hogy ebből akár párkapcsolat is kialakulhat (és nemcsak barátság),rögtön lekoptattam az illetőt.Olyan.. kötöttségnek,börtönnek érzem már akkor,amikor még el se kezdődött,mintha korlátozná a szabadságomat egy ilyen dolog.Meg kötelezettségekkel jár,ehhez meg talán én túl kényelmes is vagyok.Egyébként amíg nincs "helyzet",addig meg vágyom arra,hogy legyen valaki akit szerethetek.Viszont arra meg nem vágyom,hogy ENGEM szeressenek,vagy mégis?Nem tudom!:S
Ez mitől lehet?Valakinek tipp?!:S Én teljesen tanácstalan vagyok!
Uh :S Mintha csak magamat hallanám...szenvedek is sokszor emiatt :D
Nemtudom mi a jó módszer erre, dehát valahol meg kell törni a jeget. :) Lehet még nem voltál szerelmes. Akkor nem érzenéd börtönnek:)
19/L
Majd megtudod, hogy milyen érzés mikor szeretsz valakit, és ő is szeret... Utána már nem mondasz ilyet.
19F
jaj hath ez ritka eset :P
en 15 vok lany :P... es hath van baratom igen .. a kapcsolatunk elejen en is igy ereztem .. :-?? .. de figyucsak .. zarkozott vagy ? nem kivanod a tarsasagot? ha ijen vagy az sajan nem jo .. kell a tarsasag .. es peldaul ezt az erzest azert van bened hogy lekot egy barat mert talan mar talalkoztal ijen esetel baratnod esetleg egy jo barat nem jart mar igy ? es lehet fejeedbeveted te is hogy veled is ez lenne :-?? ..
de ez szerintem butasag..:P nekem is van baratom es mikor dolgom van vagy esetleg "nincs" kedvem hoza akor egyszeruen elmondom neki hogy ma nem talalkozunk vagy valami hasonlo :p ..
Szerintem kezd el a parkapcsolatot.. mert mivel 19 vagy eleg nehezlesz a csokolozas es a paroddal torodni nem azt mondom hogy az elso fiu aki jarni akar veled anak mondj igen ..NEM .. eleg ha tetszik neked es majd idok soran beleszeretsz [ de vigyazz a csalodasokra ismerd ki jol a fiut mielott belekezdenel egy parkapcsolatba ]
remelem segitettem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!