Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem volt még kapcsolatom, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem volt még kapcsolatom, de ha alkalmam nyílna egyre, rögtön úgy érzem, "menekülnöm" kell! Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

19/L vagyok

Soha,semmilyen kapcsolatom nem volt még fiúval.Párszor lett volna már alkalmam rá,de amint éreztem,hogy ebből akár párkapcsolat is kialakulhat (és nemcsak barátság),rögtön lekoptattam az illetőt.Olyan.. kötöttségnek,börtönnek érzem már akkor,amikor még el se kezdődött,mintha korlátozná a szabadságomat egy ilyen dolog.Meg kötelezettségekkel jár,ehhez meg talán én túl kényelmes is vagyok.Egyébként amíg nincs "helyzet",addig meg vágyom arra,hogy legyen valaki akit szerethetek.Viszont arra meg nem vágyom,hogy ENGEM szeressenek,vagy mégis?Nem tudom!:S

Ez mitől lehet?Valakinek tipp?!:S Én teljesen tanácstalan vagyok!

2010. jan. 30. 23:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

De, egy kapcsolat után is mondhatsz ilyet. Én már jó páron túl vagyok, most mégis ugyanigy gondolom ahog te, kérdező.

És ez azért van mert ilyen lelki alkat vagy. Lesz majd olyan, hogy bele fogsz menni, a kíváncsiság miatt is, úgyhogy ezen nem kell aggódni. Az egész azért van, mert nem elégíti ki a lelki szükségleteidet az, ami a legtöbb embernek igen - több kell, egyszerűen.

2010. febr. 3. 23:17
 12/12 anonim ***** válasza:

Az hogy a 21. században voltál/vagy fiatal. Biztos te is msn-en ismerkedsz, de mikor személyesen kell valakivel együtt lenni, az az érzés már idegen számodra. Ilyen egy elb@szott, elkorcsosult világban nőttél fel. Ez a probléma!

Képtelen vagy a párkapcsolatra, mert ezt látod évek óta. A neten, a tv-ben, meg mindenhol. Úgyhogy neked majd megmarad a virtuális petting, hetente kétszer egy chat szobában.

2010. febr. 3. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!