Ugye jól érzem, hogy menekülnöm kéne?
Elmesélte, hogy egy volt barátnőjét poénból(?) megfigyelte köztéri kamerákon keresztül. Valószínűleg keyloggert tett a laptopjára, amit csak mi használunk. Minden ki apróságba valami elmeháborodott f*szságot lát bele (jókedvűen keltem=drogoztam), és őszintén(?) nem érti, mi bajom van. Érzelmileg próbál zsarolni (elmentem egy éjszakára, Facebook-on "depisöngyis" számok, "örökké szeretni foglak!!!!", stb), és mindeközben még ő mondja nekem, hogy ebben meg abban változnom kéne (szerinte túl kevés minden osztok meg vele, holott olyanokat tud rólam mint senki más, állítólag nem szólok, hova megyek, ami szintén hülyeség, pusztán nem hívom fel az indulás percében, hogy na most megyek...)
És még csak fél éve vagyunk együtt. Gondolom jól érzem, hogy menekülnöm kéne... De olyan hülye helyzet, mert ennek ellenére is szeretem, és reménykedem, hogy megint olyan lesz, mint régen... De attól félek, hogy igazából soha sem lesz...
Nem olvastam el a válaszokat, lehet ismételni fogok.
Szerintem is menekülj. Tőled idézek: "...ennek ellenére is szeretem, és reménykedem, hogy megint olyan lesz, mint régen..."
Nekem erről az a véleményem, hogy inkább most kezded megismerni, milyen is valójában. A kapcsolat elején mást mutatott, most kezded megismerni az igazi énjét. Menekülj, amíg még nem késő, és téged is elkezd figyelni, követni, nyomozgatni stb. Sajnos a szeretet nem mindent old meg. :( Sokszor az a jobb, ha függetlenül attól, hogy szereted, jobb, ha vége lesz. Csak gondolj bele, miért változna meg a jövőben? Ő ilyen, és lehet, hogy ez még csak rosszabb lesz, ha még jobban belekattan a hülyeségeibe. Mert ezek nem egészséges dolgok, és azt se zárom ki, hogy van valami mentális problémája, ami még nem ütközött ki, de később komolyabb lehet. Úgyhogy én inkább még most lépnék a helyedben, mert később rosszabb lesz. :(
Nem a gyerek drogozik inkább? Ez beteg.
Én már ezt itt meg sem kérdeztem volna.
Egy barátomnak a felesége volt ilyen. Ő is reménykedett, meg hát a két gyerek, stb.
Akkor lépett, amikor egy ilyen kitörése alkalmával a nő felé dobott egy kést és csak azért a feje MELLETT állt bele a falba, mert bénán célzott. Ha ügyesebb, már nem élne a barátom.
Na ezt ne várd meg.
Nagyon sürgősen menekülj! Annyi rendes pasi van a világon, ezt nem kell - és nem is lehet - elviselni.
40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!