Lehet komoly akár káros következménye az újszülött babámnak akár lelki is! A temérdek terhesség alatt megélt traumáktól félelemtől rettegéstől krízishelyzetben megélt stressztől (pl. éjjel menekülnöm kellett) és a sok sok veszekedéstől?
Az uh szerint minden rendben makke gészséges na de ha megszületik és beteg lesz?
Exem drogozott még évekkel ezelőtt(mindent)
Kivéve szurósat...
Illetve szteroidozott novekedesi hormonokat szedett es meg kitudja mit kb novemberig
januarba lettem terhes
Igen meg fogadott orvosm is van sot 4d genetikai uhn is voltam 15 ezerert..
nem putris ciganylany vagyok csak kihangsulyozom
Kivulrol senki nem tudja hogy problrmak vannak
teljesen idillinek tunik mindenkinek a kapcsolatunk
csak mikor kettesben vagyunk ez nincs igy..
Terhesség alatt annyira nem, majd szülés után, mikor úgy nő fel, hogy az anyját üti a drogos apja, és mindenki szerint ők a tökéletes család.
Ha lesz rázva, ütve, stb, akkor akár fizikailag is szerezhet maradandó károsodást, de egy drogos pillanatban a kedves párod meg is ölheti.
Ha vala is jó életet akarsz neki, és csak egy picit is szereted, akkor az ő érdekében a kórházban hagyod. Nektek nem való gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!