Valaki használt újszülöttre Dm-es babylove pelenkát? Bevált?
Az első babámnál használtam dm-es pelust, igaz pár hósan és be is vált. A másodinak viszont olyan érzékeny a bőre, hhy csak a pampers pelustól nem pirosodik be a popsija. Még 2 évesen sem tudok mást ráadni, mert egy hígabb kaki 2 perc alatt kiütésesre csípi más pelusban.
A harmadik nemsoká születik, én nem próbálkozom első pelusnak mással, már megvettem a pamperst most is. Talán ha nagyobb lesz és pont nem tudok kifogni akciós/kuponos pamperst, akkor.
2-es mérettől használjuk azt, miután a pampers premium care és a libero is leszerepelt nálunk. Utóbbi kettővel rengeteg baleset volt, sehogy se illeszkedett.
A babylove puha, gumis ahol kell (3-as mérettől azt hiszem), illatmentes, "balzsammentes", nem okozott allergiát, gyönyörű a kislány bőre.
Igen, azt használjuk, teljesen bevált. Próbáltuk a Pamperst de páviánpiros lett a feneke tőle, a szagától meg öklendezek...
A dm-es natúr, illatmentes, jó a gumírozása, sokat szív. Kedvenc, a 2 éves és a 2 hónapos fiam is azt kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!