Adtatok újszülöttre használt ruhát? És nem kapott el valamilyen betegséget miatta?
jujj, dehogy kapja el. nyilván kimosod ezzel fertőtleníted is.
én szinte csak abban "járatom". börzés cuccok, nagyon jók, semmi baja nem lett sose, 8 hós.
ha bőrkiütése lesz biztos nem ettől. de 100% pamut legyen, erre figyelj.
Rengeteg hasznalt ruhája játéka van! A ruhákat kimosom kivasalom, ezzel tuti fertőtlenítve van. A plüss játékokat kimosom, a műanyagokat pedig domestosos vízzel átmosom vagy áttörölgetem.
Soha semmi baja nem volt. Ha kapsz ruhát valakitől az is ugyan olyan, az a rokon gyerek is lehetett beteg, de kimosod vasalod és semmi baja nem lesz tőle!
Hat en meg ilyenrol nem hallottam! En tegnap kezdtem el rendberakni a Kicsikem cuccait. Dreft-tel kimostam es szaradas utan kivasaltam. Minden ruhank hasznalt!!!!!! Igaz ismerosoktol van de olyanoktol akinek 3 gyerekuk van...na az aztan a baci tivornya!
Meg se halld a sok jomodu rosszindulatut! Nem mindenki teheti vagy akarja megtenni azt, hogy zsir uj Ralph Lauren-be oltozteti a babajat! En megtehetnem...de minek?!
Jaj, nemmá, és ha vki rátüsszentett a bababoltban a tízezres rugira? Tényleg ne higgy az ilyen ijesztgetéseknek! Kimosod, kivasalod, és már adhatod is a babádra! Egyébként a kórházban, ahol babám született nem is engedtek kintről ruhát bevinni, hanem a kórházi ruhát adták rá, na az távolról sem volt újnak nevezhető.
Jó egésszéget kívánok neked és jó babázást!
Az én lányom csakis használt ruhákban jár, mióta megszületett.Még a turkist is simán ráadom.Soha nem volt baja.Most egy éves.
A lényeg, hogy 40 fokon mosd ki, és mindent vasalj száradás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!