Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adtatok újszülöttre használt...

Adtatok újszülöttre használt ruhát? És nem kapott el valamilyen betegséget miatta?

Figyelt kérdés
Vettem pár használt rugdalózót és pamut kezeslábast, de most jól megijesztettek, hogy mi van, ha vírusos volt vagy volt valamilyen baktériumfertőzése a gyereknek, akiről lekerült, és elkapja az enyém is. Járt így valaki?
2010. szept. 20. 10:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Én meg felpontoztam mindenkit, akit lepontoztak!
2010. szept. 20. 14:38
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

En is, en is felpontoztam mindenkit!!!!!!!

Hasznalt jo minoseg rulez!

Mellesleg volt tobb Ralph Lauren az ismerosoktol kapott hasznalt szeretetcsomagjaimban....ezt csak azert irom, hogy a lepontozo megjobban tivornyazhasson az irigysegeben!Szerencsetlen....

2010. szept. 20. 14:51
 23/26 poci-maci ***** válasza:
100%
köszike szépen nagyon rendik vagytok köszike még 1x!
2010. szept. 20. 14:57
 24/26 anonim ***** válasza:
Akkor én is felpontozok:)
2010. szept. 20. 21:30
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Biztos fáj neki,hogy nem fogja felismerni a "turis" gyerekeinket (hiszen szépek! a ruhák) és esetleg hozzáérnek az ő gyerekeihez a játszótéren vagy utcán és elkapnak valamilyen fertőzést.
2010. szept. 21. 12:01
 26/26 A kérdező kommentje:

Ismét itt. Köszönöm a sok választ! Az ismerőseimet is körbekérdeztem, és még a nagyon jó anyagi körülmények között élők is mind azt mondták, hogy 70-90%-ban használt ruhákban járatják a gyerekeiket. A szülésfelkészítő tanfolyamon a szülésznő és a védőnő is azt mondta, a ruhától semmi baja nem lesz a gyereknek, úgyhogy itt mi mindannyian egyetértünk. :-))

A vaterás overálokat is sikerült megnéznem, tényleg szépek. Nekem biztos nem tűnne fel, hogy használtak.

2010. szept. 21. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!