Adtatok újszülöttre használt ruhát? És nem kapott el valamilyen betegséget miatta?
22 hós ikreimfiaim vannak. Vásárolok turiban nekik születésük óta, sőt már pocakosan keresgéltem a rucikat.
Soha semmi bajuk nem volt tőle. Kimosom , kivasalom, a turis ruhákat gőzőlősen/ez is fertőtlenit/. Amúgy is megnézem, hogy milyen a ruha (a kakit nem lehet teljesen eltűntetni/. De ha biztosra akarsz menni a DM most hirtett fertőtlenítő öblítőt. Próbáld ki!
Nyugodtan vegyél használt ruhákat!
Bár én megtehetném, még sem veszek sok új ruhát, inkább gyakran betérek a turikba. Magamnak és a gyerekeknek is ott veszem a ruhákat, sokkal kevesebb pénz költök így ruházkodásra, mint aki csak új ruhákat vesz. Alaposan átnézem, hogy milyen kosz van rajta, szépen kimosom és vasalom őket, meg nem mondják róla, hogy használt ruha.
Most már, hogy kitapasztaltam a gyermekeim növését, már előre 1 évre megveszem a turikba a jövő nyári ruhákat, nem nagyon szoktam tévedni a méretet illetően. Így csak a cipőkre kell gondolnom, ha jön a szezon.
Hamarosan megyek is le a pincébe, hozom fel a bedobozolt ruhákat. Így már a szezon előtt tudja hordani a melegebb darabokat, nem kell rögtön boltba szaladgálni újabb ruhákért!
Én nekem is a gyermekem 70% turibol aukciós oldalakról van és volt már olyan is hogy címkéset sikerűlt kifognom a turiban és az eredeti ára valami 2300ft a pólónak én meg megvettem neki 350ft-ért érdemes szétnézni mésg az aukcios oldalakon is !
Én pl most ezt vettem!
és árban is sokkal jobban jártam!
köszi a lepontozást!!!
Nem tudom néztétek e az általam belinkelt dolgokat azon szerintem nem is látszik hogy használt lenne!
Vagy igen most teljesen elbizonytalanodtam :((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!