Ti használnátok ismerőstől kapott használt cumisüveget?
Avent mellszívóm van egy üveggel. Elég sok tejet fejek le és kaptam ismerőstől pár (használt)üveget, hogy ne kelljen folyamatosan mosogatni azt az egyet.
Tudom, hogy biztos helyről van és nyilván fertőtleníteném,de nem tudom...
Csak fejésre és hűtésre használnám.
Én vettem tejtároló poharat. Szerintem azt vegyél, ha vége a szopizós korszaknak akkor is hasznos. Én most arra használom, hogy gyümölcsszeleteket vagy egyéb nasit teszek bele, ha megyünk valahova és nagyon hasznos, mert jól záródik.
De fagyasztani is lehet benne pl. gyümölcsturmixot a hozzátáplálás idején ha már tej nem kell.
De olyan anyukát is tudok, aki később fűszertartóként hasznosította.
De akármilyen kicsi dolgok gyűjtésére/tárolására jó a későbbiekben is, nem pénzkidobás.
Persze.
Én nem kaptam ugyan, de biztos használtam volna fertőtlenítés után.
Köszi a válaszokat! Úgy látom elég eltérőek a vélemények. :)
Szerintem veszek egy újat, a többit fertőtlenítve elteszem tartalékba vész esetére.
Én használtam. Sőt, nemcsak az üveget, a cumikat is. Unokanővérem mindent eltett nekem, én mindent kifőztem, a lányom 11 hónapos, és köszöni, jól van.
Vettünk persze újakat is, de nekem nagy segítség volt, hogy nem kellett mindent megvennem. Csak a cumik darabja 800 ft - legalábbis, amiket mi használunk - üveg cumisüveget nem kapsz 3000 ft alatt, melegíteni pedig műanyagban nem szabad.
Bár tény, hogy az unokanővérem nem az ismerősöm, hanem rokonom, és tudom, hogy milyen szinten igényes a higiéniára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!