Mikor használt ruhaneműt, vagy mást vesztek, /ágynemű, törölköző/ akkor hogy fertőtlenítitek, mielőtt használnátok?
a pénzesebb emberek is járnak turiba, nyugi. :)
a használtat ki szoktam mosni használat előtt. bár állítólag a turiba is tisztán kerül, de több száz kéz fogdossa össze, meg van egy turi-szaga.
Én most plédeket vettem, kimostam 40 fokon, megszárítom és újra kimosom.
Én így gondolom jónak, szerintetek is jó lesz?
A címke szerinti legmagasabb hőfokon kimosom őket, amit lehet azt átvasalom.
Ágyneműt és törülközőt nem igazán szoktam venni, de azt is a lehető legmagasabb hőfokon mosnám ki először, később pedig 30 fokon úgy ahogy minden mást.
Rendesen kimosom. Az újat is kimosnám ugyanúgy, sőt azt addíg mosnám, amig az új- ságát agyon nem mosom belőle.
Azért is veszek "használtat", hogy már be legyen járatva, ne nekem kelljen betörni.
Attól függ miaz. Amit lehet, azt kimosom.
Most pl. egy kanapém van, aminek az előző tulaja jó eséllyel abban szívta minden este a cigijét. Lehet venni fertőtlenítő és szagtalanító spray-t kifejezetten ilyen problémákra, amit én bátran tudok ajánlani mindenkinek.
Előtte csak fogtam a fejem, hogy megvettem és utálom. Rászántam két flakon ilyen vackot és mostmár imádok fetrengeni rajta, semmi szaga nem maradt. A benne maradt bacikról nem tudok nyilatkozni. :)
A dm-ben van olyan öblítő, ami fertőtlenítő is.
Én olyannal mosom ki, mert azért elég kevés az olyan ruha amit 100 fokon ki lehetne főzni.
Amúgy a boltban vásároltat is lehet többen felpróbálják és összefogdossák, mint azt a darabot amit turiban vettél új címkével.
Egy ismerős fehérneműt árul és mondja h mennyire összemocskolják a vevők még a bugyikat is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!