Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hogy oldottátok/oldanátok...

Ti hogy oldottátok/oldanátok meg a használt pelenkák tárolását, ha kicsi a kuka?

Figyelt kérdés

Igen, tudom, lehet kérni nagyobbat, csakhogy olyan helyen lakunk (külföldön albérlet), ahol 3 lakásra van összesen 4 kuka szelektíven gyűjtve: 1 nagy és egy kicsi a csomagolóanyagoknak, egy kicsi bio, és egy kicsi minden másnak, ahová a pelenkák is kerülni fognak. 2 hetente jön a kukás autó, és általában pont addigra nagyon tele is szokott lenni.

Hely se nagyon tudom, hogy lenne-e még egy kukának, máshová pedig nem vihetjük a szemetet.

Mosható pelenkázni, ha nem muszáj, nem akarunk. Ti hogyan oldottátok/oldanátok meg ezt?

2015. okt. 22. 12:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
67%
Hát ha naponta kiviszed a szemetet nem lehet vele gond.
2015. okt. 22. 12:57
 2/22 anonim ***** válasza:
75%

első, a kérdező úgy értette hogy a nagy kukában, a közös tárolóban nincs hely, nem a sajátjukban:-)

Kérdező, hát nagyon nem tudsz mit tenni, esetleg ha ilyen összehúzós szájú zsákokba rakod, amit a szállítás reggelén a kukára pakolsz.

2015. okt. 22. 13:00
 3/22 A kérdező kommentje:
2 hetente szállítják el a kukát, és két másik lakás is tartozik hozzá, nagyon hamar meg fog telni. nem a lakásban található kuka méretével van a gond, hanem a kinti közössel.
2015. okt. 22. 13:00
 4/22 anonim ***** válasza:
52%
Mi nemrég költöztünk egy pelenkással egy kétlakásos házba, ahol a pici, közös vegyes kukát kéthetente viszik el. Mi sokkal jobban odafigyelünk a szelektív gyűjtésre, a vegyes kukába csak az kerül, aminek muszáj, és így éppen hogy elférünk. Nálatok papír/fém/műanyag hulladékot el lehet valahova vinni? Vagy ezek mind a csomagolóanyagosba kerülnek?
2015. okt. 22. 13:01
 5/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötletet, akkor valami nagyon jól zárható zacskók fognak kelleni:)
2015. okt. 22. 13:02
 6/22 A kérdező kommentje:
Papír és műanyag kerül a csomagolóanyagosba, a bioba csak növény, tojáshéj, nem főzött dolgok, minden más megy a maradék egy kukába, ahová a pelenkák is menni fognak. Ez jóval kisebb méretű kuka, mint a csomagolóanyagos.
2015. okt. 22. 13:04
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Németországban élek, és itt lehet kérni a kukás cégtöl olyan nagy, behúzós szájú szemetest, amit tölük kapsz (természetesen nem egészen ingyen, de nem is sokért), ha abba teszel plusz szemetet, akkor elviszik, egy közönséges szemeteszsákot nem visznek el.
2015. okt. 22. 13:20
 8/22 A kérdező kommentje:
Németországról van szó, nem tudtam, hogy lehet ilyet, köszi a tippet!
2015. okt. 22. 13:20
 9/22 anonim ***** válasza:
61%
igen én is az olyan zsákokra gondoltam... nem értem minek kell lepontozgatni az embert.
2015. okt. 22. 13:25
 10/22 A kérdező kommentje:

Van itt vmi toplista, és ott akar egy-két primitív ember fentebb kerülni azzal, hogy másokat lepontoz, illetve van pár frusztált ember is, aki így éli ki magát:) Ez jellemző az aktív topikokra itt GYK-n, mint a gyerekvállalás, felnőtt párkapcsolatok, családi kapcsolatok topic, nem kell vele foglalkozni.

Én amúgy hasznosat nyomtam, és valóban hasznosak is voltak a válaszok!

2015. okt. 22. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!