Ti hogy oldottátok/oldanátok meg a használt pelenkák tárolását, ha kicsi a kuka?
Igen, tudom, lehet kérni nagyobbat, csakhogy olyan helyen lakunk (külföldön albérlet), ahol 3 lakásra van összesen 4 kuka szelektíven gyűjtve: 1 nagy és egy kicsi a csomagolóanyagoknak, egy kicsi bio, és egy kicsi minden másnak, ahová a pelenkák is kerülni fognak. 2 hetente jön a kukás autó, és általában pont addigra nagyon tele is szokott lenni.
Hely se nagyon tudom, hogy lenne-e még egy kukának, máshová pedig nem vihetjük a szemetet.
Mosható pelenkázni, ha nem muszáj, nem akarunk. Ti hogyan oldottátok/oldanátok meg ezt?
első, a kérdező úgy értette hogy a nagy kukában, a közös tárolóban nincs hely, nem a sajátjukban:-)
Kérdező, hát nagyon nem tudsz mit tenni, esetleg ha ilyen összehúzós szájú zsákokba rakod, amit a szállítás reggelén a kukára pakolsz.
Van itt vmi toplista, és ott akar egy-két primitív ember fentebb kerülni azzal, hogy másokat lepontoz, illetve van pár frusztált ember is, aki így éli ki magát:) Ez jellemző az aktív topikokra itt GYK-n, mint a gyerekvállalás, felnőtt párkapcsolatok, családi kapcsolatok topic, nem kell vele foglalkozni.
Én amúgy hasznosat nyomtam, és valóban hasznosak is voltak a válaszok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!