Vennétek használt légzésfigyelőt? Milyet? Hogyan? Honnan? Kicsi a keret sajna
nekünk is kicsi volt a keret de én megvettem az ujjat inkább sporolok máson de ezen nem én nem vennék használtat
ne értsd félre nagyon sok mindent használtan vettem vagy kaptam de a légzésfigyelőt megvettem az ujjat!!!!!!
Én használtan vettem,Angelcare-t,nem bántam meg,tökéletesen működik,még mindig használjuk,10 hónapos a kisfiam
Nekem sem lett volna pénzem újra,és elég hamar kiderül ha van valami baja,csak nagyon meg kell nézni honnan veszed használtan.
Mi ugyan újat vettünk (mert megtehettük), de mikor 13 hónap használat után meghirdettük (és még csak nem is a vaterán meg teszveszen), rengetegen jelentkeztek érte. Szóval én úgy láttam, hogy sokan megvennék használtan is.
A mienk a legújabb Angelcare volt, és hát a bő egy év használat meg se látszódott rajta. Mégis miben használódott volna el?
Szerintem nyugodtan vehetsz használtat, ki lehet fogni nagyon jókat!
Vennék,mert a miénken közel 1 év használat után sem látszik,hogy használta valaki.
Álomvirágot használunk,tökéletesen működik,újonnan 20ezer volt,használtan szerintem kevesebb,mint a fele lehet.
Teszveszen,Vaterán érdemes szétnézni,illetve nálunk a rendelőben is mindig lóg 1-2 hirdetés.
Mi is használt Angelcaret vettünk és sajnos nekünk nagyon rosszul sült el. :(
Hibás volt és nagyon sokszor beriasztott, már ott voltunk, hogy visszük kórházba a két hetes kislányom, hogy nem vesz rendesen levegőt. Ott álltam mellette és néztem, hallgattam, hogy lélegzik-e... senkinek sem kívánom azt az érzést! :((( Folyamatosan rohantam a szobájába...
Végül elegünk lett és vettünk egy újat és azóta semmi baj nincs szerencsére.
Angelcare-t vettünk nagyon meg vagyunk vele elégedve, ami rossz volt, annak az érzékelője volt rossz, ami a matrac alá kerül, valószinüleg még az előző gazdái ránehezedtek és ezért érzékelt tévesen...
Az Angelcare nagyon jó. Akinél hibásan beriaszt az olvassa el az útmutatóját (vagy töltse le a neten) mert beállításával van gond. Mert jó beállítás esetén NEM riaszt fölöslegesen.
Érdemes még tudni, hogy ha társasba/panelba laktok akkor a közeli szomszédok között van-e baba és annál használnak-e. :)
Mi pl az alánk költöző babát rendszeresen "fogtuk" a mienk helyett, mire rájöttem mi lehet a gond. Aztán ők használták az egyik csatornát, mi a másikat és kész.
Én is néztem használtan, vettem is volna. Aztán kiderült, hogy EÜ pénztárra elszámolható, így megvettem az akkori legújabbat. Babaőr és légzésfigyelő egyben.
2 éves a csajom, még alatta van a babaőr részt használjuk. Szereti ő is, én is. Olyan, mintha új lenne, mibe menne tönkre?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!