Ti hogy oldottátok/oldanátok meg a használt pelenkák tárolását, ha kicsi a kuka?
Igen, tudom, lehet kérni nagyobbat, csakhogy olyan helyen lakunk (külföldön albérlet), ahol 3 lakásra van összesen 4 kuka szelektíven gyűjtve: 1 nagy és egy kicsi a csomagolóanyagoknak, egy kicsi bio, és egy kicsi minden másnak, ahová a pelenkák is kerülni fognak. 2 hetente jön a kukás autó, és általában pont addigra nagyon tele is szokott lenni.
Hely se nagyon tudom, hogy lenne-e még egy kukának, máshová pedig nem vihetjük a szemetet.
Mosható pelenkázni, ha nem muszáj, nem akarunk. Ti hogyan oldottátok/oldanátok meg ezt?
Kedves utolsó! Kérdező egy háromlakásos házban lakik. Van nekik egy saját kukájuk bent, a lakásban, és van egy kinti kuka (nevezzük konténernek), amibe kiviszik a megtelt benti kukájuk tartalmát.
A probléma az, hogy a kinti közös kuka (konténer), nem akkora mint Magyarországon a társasházak előtti hatalmas szemetes, hanem annál sokkal-sokkal kisebb, és nem naponta viszik el, hanem csak kéthetente. Tehát hiába viszi ki naponta, első nap bele tudja tenni a szemetet, meg még az ötödik napon is, de a tizedik napon hiába megy ki a közös konténerhez a saját kicsi kukájával, az teljesen meg van már telve, és nem tudja beleönteni a szemetet.
Kedves 68%-os válaszoló, kéthetene viszik el ak inti pici közös kukát, ami két perc alatt megtelik, szóval belerakok 3 napi szemetet a pelenkából, és kész, nincs több hely utána sem nekünk, sem a másik két lakásban lakók szemetének, mert nem viszik el a kukát naponta csak KÉTHETENTE:D
Na mindegy. Köszönöm a válaszokat, azokét is, akik megpróbálták elmagyarázni a helyzetet, és az ötletet is, ami nagyon hasznos volt, és így már van előttünk egy megoldási lehetőség, így hacsak valami nem változik a kinti szemetes méretével, vagy nem jön gyakrabban a kukásautó, akkor ezt a lehetőséget fpgjuk szerintem választani.
Itt nincs ilyen lehetőség. Kertváros, mindenkinek a saját kukájába kell dobni a saját szemetét, elég furán néznének ráma szomszédok, ha az ő, egyébként szintén kisméretű kukájukba próbálnám a pelenkákat rendszeresen belegyömöszölni:) Meg nem is tennék ilyet, mert én sem akarnám, hogy más a miénkbe hordja.
A bevásárolóközpontok, és egyéb, közterületen található szemetesek túl kicsik ehhez, és messze is vannak.
És az utcán nincsenek szemetesek?? És akkor hova dobják az emberek a szemetüket? Hazaviszik? (Ezt már csak kíváncsiságból kérdezem)
Akkor nincs más ötletem...
De vannak, de azok kicsik, és hamar megtelnek, egy játszótérnek van a nyitott rácsos, kisméretű szemetese viszonylag a közelben, de simán rálátni a szomszéd házakból, elég ciki lenne oda gyömöszölni be a szemetet, ráadásul nem is viszik el azt sem minden nap. Az utcán elég nagy a tisztaság, innen inkább bejárnak a környező városokba dolgozni, itt meg laknak, ahhoz meg ott van a saját kukájuk, vagy a játszótér melletti kis kuka.
De köszi az ötletet, szerintem marad a hivatalos kukászacskó megvásárlása a szemétszállító társaságtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!