Miért ilyen ember az anyám, ugyehogy menekülnöm kell?
Sajnos tényleg van ilyen anya...nem is kevés.
Kedves kérdező, amilyen életed volt eddig az nem élet, igenis merj belevágni, a rendőrség nem szól bele, mivel nagykorú vagy szabad akarattal, anyád innetől nem foghat vissza.
figyelj, én azt mondom, hogy lépj le. a helyzetem csak annyiban hasonlít a tiedhez, hogy én sem jövök ki túl jól anyummal, érzem, hogy akárhogy mosolyog, akkor is gyűlöl, mert apumra emlékeztetem... már nem is beszélünk egymással, nem szólok hozzá, régen mindig megbocsájtottam neki, amikor nyilvánosan megalázott, de már nem megy. Most hallom, hogy mindennek lehord, múltkor hallgatóztam, és végre tisztán hallottam, hogy hogy beszél rólam (kb. mint egy idegenről, vagy a legnagyobb ellenségéről). A testvéremet már tönkre tette, igaz ő pár éve lelépett, de már sose lesz a régi...
én már csak arra várok, hogy legyen önálló keresetem ,és lehetőségem, hogy lelépjek, és abban a pillanatban el fogok húzni. Hallgass rám! Menj el!
Eleinte lehet, hogy egyedül érzed majd magad, és talán nehéz is lesz, de idővel sokkal jobban fogod magad érezni. Ne hagyd, hogy anyukád leszívja az energiádat. Gondolj bele, mi lesz ha nem mész el? Képes lennél még tovább élni így? Ha a válasz nem, akkor menj el!!!!19/L
Fogj össze valakikkel, akikkel hasonszőrű vagy!
ÉS akkor nem leszel egyedül könnyebb úgy lépni!
A régi, elveszett, rokoni szálakat is felelevenítheted!
sziasztok az én anyám is hasonló volt ám annyi különbséggel h ki kezdett több ismerősömmel
én 14 évesen leléptem itthonról, a barátom magához vett .
Menekülj és vissza se nézz anyud felé mert ha unokája lessz velesefog másként bánni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!