Édes anyám alkoholista de egyben egy szörnyű ember tanácsot szeretnék mit csináljak?
Lehet durva lesz,lehet le is pontozni.K...a ...-á-z-d le ahányszor csak tudod,ahányszor csak megszólal.
Az én anyám is csak a hitelek felvételéhez értett semmi máshoz,na meg persze a terrorizáláshoz.
Visszatérve az ...á-z-á-s-h-o-z:kiadod a dühödet.Minél hangosabban üvöltöd,.ny-á-d annál inkább vissza fog venni az arcából.Ja és nézzétek levegőnek akárhányszor csak próbál hozzátok szólni.Elmebeteg alkoholisták ellen ez egy hatásos módszer,én már próbáltam...
Mivel a közmű a nevén van, valószínűleg nem fogja fizetni, felhalmoz egy csomó tartozást.
Akkor viszont, mivel a haszonélvezet a nevén van, s az felülírja a tulajdonjogot, vihetik a házadat, mint a pinty.
Van egy nagyon jó hely, ahol választ fognak adni neked jogász szakemberek, hogy mi a teendő: www.jogiforum.hu.
Sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!