Azért rossz ember vagyok, ha anyám kórházba kerül és lesza. Rom mert nem volt soha az anyám?
Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 09:13
1/14 anonim válasza:
Ha te ettől jó emberbnek érzed magad, akkor miért érdekel, hogy más mit gondol? Ha anyukád nem érdekel, akkor miért érdekel itt vadidegen emberek véleménye. Jó ember vagy és kész, legyél boldog.
2/14 anonim válasza:
Nem vagy rossz ember. Nyilván van okod ezt írni.
3/14 anonim válasza:
Már a nevedből és a stílusodból ítélve is jó ember lehetsz... És különlegesen értelmes is.
4/14 anonim válasza:
Igazuk van a többieknek. Ha én olyan jó és értelmes lennék, mint te, akkor kiállnék az udvar közepére és odasz@rnék. De sajnos nem vagyok ilyen :\
5/14 anonim válasza:
ha nem érzel iránta semmit,akkor ne is menj.
6/14 anonim válasza:
Szerintem nem ezt kérdezte amit most írtál...
Ha nem érzed magad rossznak akkor tök mind1 hogy mit gondolnak mások...
7/14 anonim válasza:
Érdekes, mert nekem a durva álarc mögött (név, a kérdés megírásának módja) leginkább az jutott eszembe, hogy téged igenis bánt ez a helyzet, különben nem kérdezted volna meg. Lelkiismereted tehát van, hallgass rá, és dönts aszerint - bemész, és különb ember leszel anyádnál, vagy nem mész be, továbbra is lesz@rod, de akkor ugyan olyan leszel, mint anyukád...
8/14 anonim válasza:
Én se mennék hasonló helyzetben. És nem érezném magam rossz embernek. Ennyi.
9/14 anonim válasza:
mindenki a saját életéért felelős, az hogy anyukád nem olyan amilyennek kéne lennie azért neki kell majd elszámolnia, de azzal h "lesz@rod" nem érzem h Te megfelelően viselkednél. bűntudat nem kell, de lehet h neked kéne "emberként" viselkedned!
10/14 anonim válasza:
Ez a lesza.Rom írásmód hogy jött? Esküszöm kíváncsi vagyok, annyi embernél látok ilyet, hogy a szó közepén befejezi a mondatot. Ez is valami divat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!