Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki válásnál lemondott anyaként a gyerekről az apának?
9-es válaszoló vagyok. Talán a világ "igazságosságába" vetett hit táplálja az előző válaszolókat? Mindenesetre szerencsére nincs igazuk. Nem fog mindenki boldogtalanul, megvetetten és nyomorúságosan élni élete hátralevő részében, aki lemondott a gyerekéről.
Én a masik oldalon állok, én örökbefogadtam azt a gyereket, akiről az szülőanyja lemondott, és a legkevésbé sem kívánom annak a nőnek, hogy lecsússzon és rossz élete legyen. Az általa szült gyermekemnek pedig azt nem kívánom, hogy a származásához egy ilyen tragikus sors kapcsolódjon.
Nálunk a szülőanya köszöni jól van. Van munkája, barátai, második férje és normális élete. És a gyermekemnek nem kell azt a terhet cipelnie, hogy a szülőanyja belerokkant lelkileg abba, hogy ő megszületett, vagy hogy örökbeadta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!