Van még itt olyan akinek a gyereke apja lemondott a gyerekről, esetleg nem törődik vele, nem szereti?
Hát nálunk nem egészen ez a helyzet, mint nálatok, kapcsolaton kívül csúszott be a baba, elvetetni nem akartam, így megtartottam. Az apa tud róla, de képzelheted milyen ritkán találkozunk, elsősorban azért, mert nem is élünk egy országban... kislányom ahhoz képest jól viseli, soha nem kérdezte (még) meg, hogy az apu miért nem lakik velünk, másoknál miért van ott az apa stb stb, elfogadja így a helyzetet, ehhez szokott hozzá.
Viszont gondolom nem kell bemutatnom az ítélkező, véleményüket mindenáron elmondó okoskodókat. Ha elvetettem volna szegényt, akkor azért lettem volna megkövezve, most simán azért, hogy milyen felelőtlen vagyok, egy felnőtt nő hogy képes ilyet csinálni, hogy nincs is együtt azzal, akitől a gyerek megszületik blablabla... Azért is én vagyok a hibás, hogy most sem vagyunk együtt, mert ő Magyarországon van, mi Olaszországban élünk (3 évvel azelőtt költöztem ide, hogy lányom megszületett volna), és hogy én miért nem költözök haza, miféle dolog ez, hogy én nem Magyarországon élek. Pedig eddig senki sem panaszkodott, évente többször járok haza Magyarországra, egyik testvéremet is akkor látogatom meg (másik Angliában él), szüleimmel nyaralunk picit, barátnőim is vannak és persze az apa, aki egyébként szintén ki szokott jönni hozzánk évente pár alkalommal. Na elég a kisregényből. Szóval nekem magával a helyzettel nincs bajom, csak kicsit zavaró, mikor hozzánemértő emberek jönnek ítélkezni, hogy én miféle nő vagyok, milyen undorító cemende, hogy képzelem ezt stb. Egyebekben meg tökéletesen boldog vagyok így.
Köszönöm hogy leírtátok a történeteteket!:)
Megnyugtató hogy létezik happy end de mégsem akkor sincs semmi gond és baj,lehet apa nélkül élni!Hát igen ,inkább semmilyen mint egy rossz apa...!
Az én gyermekem apukája is fiatal,és ráadásul a baba egy laza kapcsolatból-viszonyból van.Ő soha nem akarja látni a gyereket,nem is akar hallani rólunk,undorítóan beszélt a saját gyerekéről,na meg rólam is bár az a kisebbik baj.Sőt még azzal is megvádolt hogy nem ő tőle van a baba.Holott ez 100%.Gondoltam arra hogy ha megszületik apasági tesztet kérek,amivel picit észhez térítem,de mivel azt állítja ha az övé ha nem ,nem akar hallani róla,felesleges lenne,pár ezer forintért pedig nem akarom hogy fel bolygassa az majd életünket.Ő engem és a gyermekünket gyűlöli,csak mert nem volt tervezett,és hihetetlen,de gyógyszer mellett becsúszott.Azt akarta vetessem el.Pedig mindent megtettem volna,még arra is képes lettem volna hogy nem kérek tőle semmilyen pénzt,megoldjuk hogy engem se kelljen látnia,csak néha látogassa és szeresse a gyereket.De így sem.
Bar a helyzet nalunk kicsit mas, de en is egyedül nevelem a 4 eves ikreimet.Meghalt az apukajuk.... A helyzet talan meg rosszabb, mert igy mar a remeny sincs meg, hogy talan meggondona magat es megis talalkozna a gyerekekkel...
A megvetö tekintetektöl mar hanyok.... Amikor meg bekerültek a kicsik az oviba az volt a legremesebb, a csaladjukrol kellett meselniük, nekem a kicsik csak annyit mondtak, hogy apa 2 hoanpja elment. Aznap az ovonö elkapott es elmondta, hogy ha lehetseges akkor a csaladlatogatason legyen mar itt apuka is... Hat rögtön elrohantam a kicsikkel.... De azota is voltak mar cifa sztorik.... Meg mindig nehez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!