Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van aki válásnál lemondott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki válásnál lemondott anyaként a gyerekről az apának?

Figyelt kérdés
Tartod a gyerekkel a kapcsolatot? Megbántad hogy lemondtál róla?

2020. aug. 31. 11:02
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
29%
Nekem ez magas,egyre több nő akár inkább K....a lenni mint normális anya .
2020. szept. 3. 18:41
 22/33 anonim ***** válasza:
56%

És az apakkal mi van? Neki is ugyan annyi gyereket nevelni, mint egy nőnek!

Mondom ezt úgy, hogy nálunk én nevelem párommal, apuka jobban akarta és nem is látta 5 éve a 6 éves lányom.

2020. szept. 3. 18:58
 23/33 anonim ***** válasza:
16%
Nők vagyunk ,mi hordjuk ki az a babát.De hát ha ilyenek a nők mit várunk a férfiaktól.Szegemy gyerek
2020. szept. 3. 19:06
 24/33 anonim ***** válasza:

Miután összeverekedtünk elmentem otthonról... Apuka mindent megvett a fiamnak, hogy nem tudjam elvinni, vagy elcsalni valahogy legalább egy kicsit.. Teljesen magához édesgette. Ellenem neveli. Nyáron sokat volt nálam, mert nem tudta hova tenni... Mivel messze lakunk egymástól nehéz jól megoldani, hogy jó legyen..

2-3nap után már annyira hiányzik, hogy kiég a szívem és nem enyhíti semmi.. Jól gondold meg.. Mert amit nem becsűlsz az holnapra mind az ördögé lesz... És nincs visszaút..

2020. szept. 8. 09:08
 25/33 anonim ***** válasza:
77%

Hű....

Először azért megdöbbentem.

De tudod mit gondolok?

Legalább az esélyt meghagyod neki egy normális életre.

Egyébként az apa hogy áll hozzá?

Még egy dolog eszembe jutott...

Ha a gyerek felnő, biztos hogy válaszokat akar majd, meg találkozni...

Illetve ha idősebb leszel, ő pedig már nem csak egy problémacsomag lesz az életedben, akkor jobb ha nem erőlteted majd a kapcsolattartást. Hadd döntse el ő, hogy kér e belőled..

Elég jók az esélyeid, hogy nem leszel túl kiegyensúlyozott, hiába kapod vissza a szabadságod.

Minden bántás nélkül írom, ha új kapcsolatba kezdesz, nem tudom milyen férfi az ,aki fel tud nézni, becsülni tud majd? Nekem nem menne...

2020. szept. 8. 12:22
 26/33 anonim ***** válasza:
51%
Utolsó 👍👍👍👍Egy normalis férfinak nem fogsz kelleni.Persze élni akarsz az nem tudom mit takar,ha szexelgetni az menni fog,ezért kar eldobni a gyereket.
2020. szept. 9. 23:29
 27/33 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell elitelni senkit sem akarhogy is dönt tiszteletben kell tartani a másikat. Meg mindig jobb mint sok agyatlan aki megöli kukába dobja és ehez hasonló szörnyűségeket tesz a gyermekeivel. Ki az aki tökéletes? Én egy ilyen embert sem ismerek. Mindenki megbotlik előbb vagy utóbb az élet lépcsőjén ilyen olyan okból kifolyólag. Ki dönti el mi a helyes? Hagyjuk az álszenteskedést tényleg!!! Vicc! Akkor ítélkezzetek ha Ti magatok vagytok maga az Isten aki tökéletes!

Kerdező helyesen döntesz, így a gyermek is boldog életet élhet és Te is! Más nem számít!

2020. szept. 24. 22:39
 28/33 anonim ***** válasza:
52%
Az ilyenek ülnek majd a Mónika showba ,és a gyerek számon kéri ,H miért hagyta el.
2020. szept. 25. 08:13
 29/33 anonim ***** válasza:
75%

Én nem itéllek el, csak nem értelek. Miért szülted meg, ha ennyire nem akartál gyereket. Jól írta itt valaki, így egy férfi sem fog becsülni. Szexre jó leszel, szórakozni életed végéig fogsz tudni, de a gyereked életét ezzel tönkre is teszed.

21 évesen szültem meg a gyerekemet, nem várt terhesség, nem lehetett abortuszra menni, boldogtalan voltam, összeházasodtam az akkori párommal, de idővel el is váltam. Én akartam így. Soha meg sem fordult a fejemben, hogy a gyereket hibáztassam az én felelőtlenségem miatt. Szerettem és szeretetben neveltem. És igenis egy rendes felnőtt férfi lett, akire büszke vagyok.

Te ezzel a döntéseddel, hogy boldog legyél, a gyerekedet nyomorba döntöd. Ő nem fogja érteni, miért nem kellett az anyjának. Nem fogja érteni, miért nem tudtad őt szeretni. A boldogság amit te keresel, az nincs. Az egy ideiglenes állapot, te saját magad teszed boldogtalanná magadat. Sajnállak és sajnálom a gyerekedet, hogy ilyen önző anyja van. Mi nők attól vagyunk másabbak, mert törődőek vagyunk, empatikusak vagyunk, átérezzük mások fájdalmát. Belőled hiányoznak ezek az érzések, ezért is vagy boldogtalan. Igazából üres az életed és bármit fogsz csinálni, üres is fog maradni.

2020. szept. 25. 08:24
 30/33 anonim ***** válasza:
68%
Igen,én írtam azt ,hogy nem fog kelleni normalis férfinak csak max arra......Van hasonló nő az ismerősi körömben,és alkoholista lett a végén ,mert csak használták mint egy rongyot.
2020. szept. 25. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!