Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki válásnál lemondott anyaként a gyerekről az apának?
Figyelt kérdés
Tartod a gyerekkel a kapcsolatot? Megbántad hogy lemondtál róla?2020. aug. 31. 11:02
2/33 anonim válasza:
Sohasem mondanék le a gyerekemről! Nincs az a férfi a földön, akiért ezt megtenném!
3/33 anonim válasza:
Nem csak férfi miatt lemondani.
Én nem mondtam le a lányomról, de ismerek olyat, aki igen. Rendszeresen látogatja, fizeti, vesz neki dolgokat, hétköznapi is nála van a gyerek néha.
N28
4/33 anonim válasza:
En nem vagyok anya, de van ilyen a családban. A nagynéném mostani párja kapta a gyereket, mikor elvált a volt feleségétől. Ott nem is volt kérdés, hogy kié a gyerek, mert az anyja nem hogy lemondott róla, meg nem akarta, de amíg egy család voltak is folyamatosan verte (szavakkal és kézzel), meg nem gondoskodott róla.
5/33 anonim válasza:
Vannak esetek, amikor jobb, ha az apához kerül a gyerek (drog, alkohol, ribi, világ lustája, rosszul bánik a gyerekkel), de nem kikényszerítve lemondani, hanem a bíróság a gyámügy segítségével, pszihológus bevonásával.
6/33 A kérdező kommentje:
Saját magam mondanék le róla. Jobb lesz neki minden szempontból és nekem is. Legszívesebben nem találkoznék vele többet már ha lehet ilyet. Mindkettőnknek ez lenne a jó.
Én nem vagyok anyának való nem kívánt gyerek...szóval ezért mondok le róla. 3 évig próbáltam javulni változni nem megy. Ő is érzi hogy nem szeretem úgy ahogy kellene. Nekem más az életben a cél nem gyereknevelés és egy életen át tartó aggódás. Úgy érzem így találhat egy jó anyát majd remélem aki többet tud neki adni mint én.
2020. aug. 31. 12:00
7/33 anonim válasza:
Nagyon ritka, de tudok egy ilyen esetről, ráadásul ott 2 gyerek maradt az apánál és a nagyszülőknél. A Nő hagyta el őket, új életet kezdett egy másik férfival egy másik földrészen. Azt mondta, hogy mivel nem láthatja őket annyiszor ahogy szeretné vagy megérdemelnék, így inkább eltűnt az életükből. Hozzáteszem hogy ez 25 évvel ezelőtti történet.
8/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm aki normális stílusban írt.
2020. aug. 31. 12:28
9/33 anonim válasza:
A férjem exfelesége lemondott. Én azt tanácsolom, hogy ha lemondasz róla, netán az új felesége örökbefogadja, ne próbáld meg mégis visszacsinálni, és a nyakukra járni, hogy mégis együtt lehess a gyerekkel. Engedd el teljesen, mert az a legrosszabb, ha van egy fel-felbukkanó szülő, aki örökbeadta a gyereket az új feleségnek, de aztán mégis úgy tesz, mintha az övé volna, és minden hónapban találkozgatni akar. Teljesen ellehetetleíti a gyerek megbékélését és integrációját az új családjaba, folyton sebeket tép fel, és összekuszál.
10/33 A kérdező kommentje:
Én nem szeretném többet látni. Le szeretném zárni. Újra szingli gyerekmentesként lenni
2020. aug. 31. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!