Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő vagy férfi, aki bár eredetileg akart gyereket, de a férje/felesége/élettársa nem és végül együtt maradt vele és inkább lemondott a gyerekről?
Ha igen, akkor megbántad vagy sem hogy a szerelmedet "választottad" a gyerek helyett?
Boldognak tartod magad?
Mindenki válaszát köszönöm!
Elvetettem a babánkat, mert a párom nem akata. Érzelmileg megbántam. Józan ésszel pedig nem.
Még együtt vagyunk. Azt mondta később szeretne majd. Már nem érdekel. Tőle nem szeretnék. Inkább egyáltalán nem.
A volt párom nem akart gyereket. Nagyon szerettem, ezért bemagyaráztam magamnak, hogy én sem.
Nem volt jó döntés. Aki nem akar gyereket, egyáltalán nem, az többnyire:
- nem szeret eléggé,
- irtózik a felelősségvállalástól.
Más, ha észérvekkel meg tud győzni, hogy pénzhiány, betegség, karrier miatt ne vállaljatok, halasszátok, stb. De aki csak úgy nem akar, azzal nem szabad kapcsolatban maradni.
Hello,
Én nem akarok gyereket, és a párom sem. Úgy érezzük teljes az élet nélküle is, nem vágyunk erre a fékező tényezőre. Soha nem kérném a páromtól, hogy mondjon le a gyerekről, ha akar, akkor szétválnak útjaink.
#4es válaszoló:
Szeretem a páromat, és nem azért nem akarok gyereket, mert őt nem szeretem eléggé. Senkitől sem szeretnék, egyáltalán. Én magam képtelen vagyok elviselni a gyereket magam körül.
Van két kutyám, egy hitelem, és egy munkám. Ezek mind felelősséggel járnak, főleg a két kutya. Igen, ugyanakkorával, ha nem nagyobbal, mint egy gyerek. Tehát felelősséget is képes vagyok vállalni.
Szeretem az ilyen sztereotíp hozzászólókat. Az, hogy valaki szimplán nem akar, mert nem szereti a gyerekeket, az nem elfogadható válasz. Hihetetlen :D
27/N
Mi sem akarunk gyereket a párommal, kicsit "önzőek" vagyunk. Szeretünk utazni, szórakozni ès a munkánk is fontos, nem szeretnénk feladni semmit egy gyerek miatt. Ráadásul egyikünk sem túlzottan gyerekbarát. 11 éve vagyunk együtt boldog kapcsolatban, felelősséget pedig tudunk vállalni, vannak állataink. :D
Nem gondolom, hogy keg fogom bánni...most nagyon jól érzem magam, vannak kisebb gondok mint mindenki másnál, de nekem (sem) fér bele az èletembe egy gyerek.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!